سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
#ملی_گرا 💚🌱 آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍 #درتکاپوی_آفرینش_دوباره خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم... (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
وقتی فکرت درگیر کار باشه وقت نمیکنی همش به تنهایی و ... فکر کنی سرت گرم میشه از بی هم زبونی هم درمیای وابستگی غلط و مهرطلبیتم خوب میشه تو جامعه هم هستی مردم میبینتت شانس ازدواج خوبت بالا میره الان فقط داری خودت رو تو شهر انگشت نما میکنی بهرحال خیلیا متوجه نحوه رابطه شمان و این مدل روابط برات تاثیر منفی داره یه حیوون خونگی هم برای رفع تنهایی عالیه . برای بقیه نیازها هم حداقل با کسی باش که قدردونت باشه نه طلبکار و بی مسئولیت
این بار از گانگستر محل شماره گرفتم اکانت ساختم تعلیقم کنین با بنز از روتون رد میشه 😐