2777
2789
عنوان

چه هنرری بلدین 🌚

241 بازدید | 46 پست

من خودم یکم بافتنی و خیاطی 

رانندگی، اشپزی 

دیگهه همین 🥲😂

شما چی

🌝تو لایق بخشش نبودی، اما من لایق آرامش بودم، پس بخشیدم.تو لایق احترام و ادب نبودی، من نخواستم شخصیت خودمو زیر سوال ببرم، پس در جواب بی احترامی، درست برخورد کردم. تو لایق کمک من نبودی، من لایق انسان بودن بودم، پس هرکاری از دستم برومد برات انجام دادم. تو لایق توجه من نبودی، من لایق روح آزاد و قلب سبک بودم، پس ابرازش کردم.تو لایق بودن توی زندگی من و خاطراتم نبودی، من لایق داشتن تجربه های سخت، درس گرفتن و قوی شدن بودم پس خدا تورو سر راهم گذاشت .🌱

سلام وقتتون بخیر.من تازه اینجا رو پیدا کردم.من دانشجوی ارشد معماری هستم میخوام پرسشنامه پر کنم باید 360 نفر هر کدام از 5 تا پرسشنامه ای که دارم رو پر کنه برام.

تا الان فقط تونستم 170 نفر برای پرسشنامه اولم پیدا کنم.تورو خدا کمکم کنید زودتر پر بشه برام پرسشنامه ها یه سری عکس نمای ساختمان های معماری باید نظر بدین که کدوم زشته کدوم زیبا

https://survey.porsline.ir/s/ymorGeQw

این لینک پرسشنامه اس لطفا پر کنید🙏🏻🙏🏻🙏🏻🥺🥺🥺

هنر ریدن در تمام تپه های زندگی

نه میبخشیم ، نه فراموش میکنیم ... اکانت دست چند نفره خانوم مارپل ... اگه باهات بحث نمیکنم چون حرفت برام درصدی اهمیت نداره ... بحث با احمقا مثل کشتن پشه روی صورت میمونه ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوردن خوابیدن😂

جز اون تو رقص و اشپزی و طراحی 

استعداد دارم حالا درسم تموم شه برم کلاس

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂

میتونم ۱۰۰گیگ رو تو یک روز مصرف کنم

هنر از این بالاتر؟

آنکه از من تو گرفتی همه جانم بود... در ظاهر روی پاهایم ایستاده‌ام. گاهی می‌خندم و گاهی گریه می‌کنم. ‏اما حقیقت این است که خسته هستم. ‏می‌خواهم فرار کنم. می‌خواهم بروم گم بشوم...
هنر ریدن در تمام تپه های زندگی

عه اره اینم یادم رفت بگم😂😂

🌝تو لایق بخشش نبودی، اما من لایق آرامش بودم، پس بخشیدم.تو لایق احترام و ادب نبودی، من نخواستم شخصیت خودمو زیر سوال ببرم، پس در جواب بی احترامی، درست برخورد کردم. تو لایق کمک من نبودی، من لایق انسان بودن بودم، پس هرکاری از دستم برومد برات انجام دادم. تو لایق توجه من نبودی، من لایق روح آزاد و قلب سبک بودم، پس ابرازش کردم.تو لایق بودن توی زندگی من و خاطراتم نبودی، من لایق داشتن تجربه های سخت، درس گرفتن و قوی شدن بودم پس خدا تورو سر راهم گذاشت .🌱

میتونم ۱۰۰گیگ رو تو یک روز مصرف کنم هنر از این بالاتر؟

من ۲٠٠ گیگو تو نصف روز مصرف میکنم 😒😂

خوردن خوابیدن😂 جز اون تو رقص و اشپزی و طراحی  استعداد دارم حالا درسم تموم شه برم کلاس

من رقصم بلدم ولی یکم لاغرم همون نرقصم بهتره 😂

رانندگی 

آشپزی 

قنادی 

سرمه دوزی 

گل دوزی 

یکم خیاطی 

بافتنی 

جعبه سازی 

باغبانی 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨