2777
2789
عنوان

مشورت راجع به کلاس هنری

73 بازدید | 14 پست

خانما یه مشورت

من شاغلم و روزم تا بعد از ظهر پره. اما دلم میخواد یه کلاس برم بعد از ظهرا که به نتیجه برسه. یعنی فقط وقت پر کردن نباشه و بعد از یه مدت بتونم توش خبره بشم. فرض کنید که بحث علاقه شخصی هم نباشه و همه گزینه ها برام مساوی باشه

بین کلاس دف، یه رشته ورزشی یا اصن یه هنر دیگه که خودتون باهاش آشنایی دارید کدوم بهتره؟

یه رشته ای که خیلی هم هزینه بر نباشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دف رو من رفتم خیلی خوبه حتی بعدا میتونی مهمونی و اینجاهام بزنی

رشته ورزشی میتونی یوگا بری

هنری های دیگه هم میتونی نقاشی بری، خوشنویسی بری، شمع سازی، جواهر دوزی، گلدوزی، بافتنی

دوستان مادر بنده مدیرمهدکودک هستن، خودمم یه دوره پیششون کار کردم، اگر سوالی هست در حد توانم میتونم کمک کنم  منگر به هر گدایی که تو خاص از آن مایی مفروش خویش را ارزان که تو بس گرانبهایی
دف رو من رفتم خیلی خوبه حتی بعدا میتونی مهمونی و اینجاهام بزنی رشته ورزشی میتونی یوگا بری هنری های ...

چقدر خوب که تجربه دف رو داری خواهر جان

چقدر طول میکشه تا دست آدم راه بیفته؟ و اینکه خیلی سر و صدا نداره توی آپارتمان؟ همسایه ها شاکی نمیشن؟

چقدر خوب که تجربه دف رو داری خواهر جان چقدر طول میکشه تا دست آدم راه بیفته؟ و اینکه خیلی سر و صدا ن ...

هر چی بیشتر تمرین کنی زودتر راه میفتی

من زیاد تمرین نمیکردم حدود 6 ماه طول کشید

سروصدا که داره اره، باید توی تایمای شلوغی تمرین کنی، مثلا 6 7 غروب اینا، دروپنجره هارو کامل ببندی صدا به حداقل برسه

دوستان مادر بنده مدیرمهدکودک هستن، خودمم یه دوره پیششون کار کردم، اگر سوالی هست در حد توانم میتونم کمک کنم  منگر به هر گدایی که تو خاص از آن مایی مفروش خویش را ارزان که تو بس گرانبهایی
نظرتون در مورد فرستادن بچه ۱۰ساله به کلاس میکاپ چیه؟؟علاقه داره خیلی ومن می‌خوام روش سرمایه گذاری کن ...

به نظرم اینکه بچه رو بفرستی دنبال یه هنری از بچگی خیلی خوبه ولی محیط آرایشگاه ها خیلی مناسب بچه با سن کم نیست

یعنی ممکنه به حاشیه بره. ولی برای سن بالاتر عالیه

هم خودش هم درآمدش

خیلی به چشم فشار نمیاره؟ چون در حال حاضر خطاطی میکنم اما فقط بخاطر اینکه چشمم داره خیلی اذیت میشه نم ...

حقیقتش من خودم تجربه سرمه دوزی دارم که مثل جواهر دوزیه، جواهر دوزیم کردم اما حرفه ای و آموزش دیده نه

ولی خب سرمه دوزی یکم فشار میاره چون خیلی دقت لازم داره و همه اندازه ها و چیزای دیگه چشمی هستن 

ولی خب خیلی لذت بخشه و حسابی صبوری میخواد و صبورت میکنه

در پی خوشبختی🤍🌿(💍❤️)