2777
2789

بچه ها چن وقت دیگه عروسیمه

امروز فردا میخوام برم یکم وسیله و سر ولباس بگیرم برا تو چمدونم.البته ما میگیم چمدون عروس.نمیدونم جاهای دیگه چجوریه و چی رسمه اما خب یه سری لباس واین چیزای لازم رو میگیرن دیگه چه خونگی چ بیرون

اما نمیدونم چیا بگیرم و چقد.مثلا چن دست لباس خونگی بگیرم کافیه یا چن تا مانتو باید بگیرم

میشه یه لیست مختصر و یه تعداد حدودی بگین بهم که حداقل دستم بیاد

میخوام نه کم باشه که بگم کم گرفتم نه زیاد باشه که فشار بیارم ب خانواده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سوال منم هس 😂 از اونایی ک عروس کردن بپرسین خب یا ب اندازه کشوت  کی عروسیته؟

یک ماه دیگه

نمیدونم اخه از کی بپرسم

کسی تو فامیل نیس

هم سن وسالای منم نیستن اصلا

از هرکیم میپرسم میگه بستگی به خودت داره

خب اخه من میگم یه چیزی حدودی بگین خب بیاد دستم باز طرغ میگه هرچی خودت میدونی

مگه لباسای مجردیت رو نمی خوای ببری؟

ما که رسم این سبکی نداریم😁

در حد یه دست لباس تو خونه و یه دست لباس بیرون 

رویا نویس اسم آنلاین شاپ لوازم تحریرمه😍 لینک کانالم👇 https://eitaa.com/joinchat/3458531743Cc2b5807702  من یه مامانم که تصمیم گرفته هزینه‌ی رشد و پیشرفتش رو خودش پرداخت کنه😁🙃❤️ داستان تولد رویانویس ابتدای کانالم سنجاق شده🌱✨️ 
یک ماه دیگه نمیدونم اخه از کی بپرسم کسی تو فامیل نیس هم سن وسالای منم نیستن اصلا از هرکیم میپرسم ...

خب وسایلاتو خریدی ؟ مثل دراور و اینا ک لباس بخری بچینی ت اون 

میشه واسه حاجت دلم ی صلوات بفرستی خیلی دلم شکسته ممنون میشم عزیزم 
یک ماه دیگه نمیدونم اخه از کی بپرسم کسی تو فامیل نیس هم سن وسالای منم نیستن اصلا از هرکیم میپرسم ...

مغازه هایی که مخصوص خرید عروسی هستن اونا خودشون میگن چی چیا بخرید مثلا دو سه دست لباس خونه یه دست مانتو شلوار  لوازم آرایش حوله عروس. و .....

تاپیک یکی مونده آخرم گزارش بزنید🙏🙏

برای ما یه دست از همه چیز می‌خرن هم برای عروس هم داماد

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

با شور و شوق بگیر از اون حس هاس که دیگه تجربه نمیکنی🙃 گوگل کن میاد😊

اره خیلی دوسش دارم 

اما فکر اینکه هی تو ذهنم میگم اینقد کمه اونقد زیاده اینو بگیرم اونو نگیرم این گرونه اون ارزونه اعصابمو به هم میریزه

یعنی قراره منم این همه استرس و زحمت بکشم؟🥴

دختری از خانواده بزرگ #پرسپولیس ❤😍دختری با احساسات فراوان پسرانه ❤🚩دختری که دقیقه 24هربازی اشکاش رو گونه هاشه🥺💔دختری وابسته به تیمش آره من یه دخترم که عاشق تیممم و با تمام وجودم میپرستنش🥲❤پرچم ارتش سرخ همیشه بالاس🤤❤🚩گرگ بودن دم نزن انسانم گاهی آرزوست ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یه تار موست 🖤🙂درخواست دوستی از طرف آقایون ممنوع🚫دوستت دارم شایانم تو قشنگ ترین حس دنیارو بهم دادی بغلت پر از آرامش برای التهاب درون منه🥺❤مرسی که مال من شدی🔗❤🫂۱۴۰۲/۳/۲۰❤🔗