2777
2789
عنوان

شوهرم بهم گفت این بوی دهنت کی خوب میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 2289 بازدید | 38 پست
من میکروب معده داشتم دهنم بوی وحشتناک میداد.....پیش فوق تخصص گوارش رفتم یکی دوسال تحت نظرش بودم چند ...

عزیزم میشه جوابم بدی 

چند سال درگیر میکروب معده بودی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قطعی نیست درمانش .. یکی از اقوام از بچگی مشکل بوی دهن داشت هزار جور دکتر هنوز حل نشده حق داره نگرانه ...

عزیزم هیچ مشکلی بدون درمان نیس.

بخاطر فشارهای روحی روانی ک ب کودک وارد میشه،مساله ادامه دار میمونه،چون ضمیر ناخودآگاه اون رو درونی میکنه.

اگ ضمیرناخودآگاه پاکسازی بشه،احتمال بسیار زیاد مساله هم درمان میشه.

تمام بیماری ها از ذهن سرچشمه میگیرن.

هرگز وجود ارزشمند خودت رو سطل آشغال باورهای فاسد دیگران نکن
من میکروب معده داشتم دهنم بوی وحشتناک میداد.....پیش فوق تخصص گوارش رفتم یکی دوسال تحت نظرش بودم چند ...

اندسکوپی چه کمکی بهت کرد ؟؟ میشه بگی 

چون من ب دکتر گفتم اندسکوپی شم گفت با ازمایش ساده هم مشخص میشه که میکروب داری

🥺🥺

عزیزم مطمئن باش خوب میشه حتی اگه قطعی نباشه راه هایی هست که شدتش کم بشه

مولانا میگه که :یک روز میرسه گلهایی که گفتی باز نمیشه، باز میشن..غمی که گفتی هرگز نمیره، میره...زمانی که گفتی نمیگذره، میگذره...زندگی یه رازه که …اول شکر، بعد صبر و در آخر باید باور کرد
۲۵ سالم از بچگی دیدن این مشکل دارم دکتر نبردن

آسیب اصلی بخاطر دکتر نبردن بوده،بخاطر احساس شرم و خجالتی هست ک در ضمیرناخودآگاهت حک شده گلم.

این احساسات رو باید کااااملا تخلیه کنی،(ب کمک روان درمانگر یا مشاور یا...)و بعد میبینی ک چقدر راحت این مساله ناپدید میشه

اندسکوپی چه کمکی بهت کرد ؟؟ میشه بگی  چون من ب دکتر گفتم اندسکوپی شم گفت با ازمایش ساده هم مشخ ...

اندوسکوپی روش درمان  نیست تشخیصیه...نوع مبکروب رو تشخیص میدن طبق اون دارو میدن.....پیش فوق تخصص گوارش حتما برو

عزیزم هیچ مشکلی بدون درمان نیس. بخاطر فشارهای روحی روانی ک ب کودک وارد میشه،مساله ادامه دار میمونه، ...

عزیزم نمیدونم بخدا ولی اون بچه تخسهههه فک نمیکنم انقد احساسی باشه😂

مولانا میگه که :یک روز میرسه گلهایی که گفتی باز نمیشه، باز میشن..غمی که گفتی هرگز نمیره، میره...زمانی که گفتی نمیگذره، میگذره...زندگی یه رازه که …اول شکر، بعد صبر و در آخر باید باور کرد

عزیزدلم مشکل حادی نیست حل میشه حتما...اکثر آدم ها اول صبح این مشکل رو دارن..با عمل سنگ که تقریبا حل میشه..

و اینکه صبح ها که مسواک میزنی به زبونت هم بزن..خیلی کمک میکنه

باشد که اشک بعدی شما...اشک شوق باشد...  

بخاطر اون حجم شدید از احساسات ناخوشایند ک تجربه کردی،ذهن خودت هست ک ب این مساله چسبیده و ازش جدا نمیشه.

ذهنت ک پاک بشه،مساله هم میره همونجا ک ازش اومده بوده...

عزیزم نمیدونم بخدا ولی اون بچه تخسهههه فک نمیکنم انقد احساسی باشه😂

اون فقط ب شدت احساس شرم و خجالت و طردشدگی رو تجربه کرده و بااین تخس بودن داره تخریب شدنش رو پنهون میکنه.💔

🥺میکروب معده انگار خوب شدنی نیس

منم مثل شما بودم چند سال. اصل مشکل شما بخاطر میکروب معده ست که خوب شدنی هم هست.

اتفاقا دوره درمانش هم کوتاهه. ولی باید سر موقع داروهات رو مصرف کتی.

اگه کوتاهی کردی و قرصای خشک کننده ت رو سر ساعت مصرف نکردی باعث میشه که میکروب معده قوی تر بشه و دوره بعد باید با یه قرص بیشتر بر طرف بشه.

مثلا اگه دوره اول دوتا خشک کننده با هم استفاده می کردی الان باید حتما به دکترت بگی که سه تا خشک کننده با هم بهت بده.

خوب میشی به شرطی که داروهات رو دقیق سر ساعت بخوری.

معده ت رو هم نذار خالی بمونه اصلا که معده خالی بوی بد رو تشدید می کنه.