2777
2789
پسرم  همه کارهاش از بقیه عقب تره یکسالشه .این بزرگترین دغدغه و استرسمه

پسر منم همینطوریه غصه نخور به سن مدرسه برسن درست میشن

تو فامیل نمونه شو زیاد دیدم به بچه فشار نیار ذهنتم درگیر نکن

دلم میخواد خودمو یه جایی بزارمو برگردم ببینمدیگه نیستم
پسر منم همینطوریه غصه نخور به سن مدرسه برسن درست میشن تو فامیل نمونه شو زیاد دیدم به بچه فشار نیار ...

بخدا همش دارم یا غصه میخورم یا گریه میکنم .خداکنه درست شه .

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا همش دارم یا غصه میخورم یا گریه میکنم .خداکنه درست شه .

الکی گریه نکنیا هم خودت اذیت میشی هم بچه

به منم اطرافیان زیاد حرف میزنن میگن آی چرا دیر راه رفت آی چرا از پوشک نمیگیری چرا مثل هم سناش حرف نمیزنه خوب هر بچه یه مدلیه بزرگ بشن درست میشه

دختر خاله ام تا هفت سالگی حرف نزد البته بردنش گفتار درمانیا ولی خوب الان دو متر زبون داره همه رو یه جا میذاره جیب عقبش ماشالله باهوشم هست خیلی

دلم میخواد خودمو یه جایی بزارمو برگردم ببینمدیگه نیستم
با بتادین  یا اب و سرکه سفید خودتو بشور خیلی خیلی تاثیر داره

ممنونم جانم که جواب دادی.

با آب سرکه چن روزه شروع کردم ولی میترسم.

روزی چند بار بشورم زودتر جواب میگیرم ؟!

۱۴۰۳/۶/۱۹✓ دعا کنین تا سال دیگه من برم سرکار معلمی...شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست ..دعام کنین من جایی برم سرکار معلمی !

ممنونم جانم که جواب دادی. با آب سرکه چن روزه شروع کردم ولی میترسم. روزی چند بار بشورم زودتر جواب م ...

خواهش میکنم عزیزم 

گلم بریز داخل این ظرفا هست که ارایشگر به مو اسپری میکنن 

هربار میری دسشویی بعد از شستن چندتا پیس اسپری کن ی چند دقیقه بزار بمونه بعد با دستمال پارچه ای نخی خودتو خشک کن 

زیادم باشه ضرر نداره 

خودتم حتما با اب گرم متمایل به داغ بشور 

خواهش میکنم عزیزم  گلم بریز داخل این ظرفا هست که ارایشگر به مو اسپری میکنن  هربار میری د ...

چشم عزیزم ،ممنونم❤️

۱۴۰۳/۶/۱۹✓ دعا کنین تا سال دیگه من برم سرکار معلمی...شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست ..دعام کنین من جایی برم سرکار معلمی !

اضطراب دارم 

بیکارم با این که رشته خوبی خوندم 

پول ندارم

بابام خیلی خسیسه یه قرون خرجی نمیده

از آینده میترسم و نگرانم همش میگم چی میشه بدبخت میشم حتما

از بس این فکرارو کردم دچار افسردگی هم شدم رفتم روانپزشک دارم دارو میخورم

الکی گریه نکنیا هم خودت اذیت میشی هم بچه به منم اطرافیان زیاد حرف میزنن میگن آی چرا دیر راه رفت آی ...

ممنون از دلداریت خاهر گلم🙏🙏

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔