یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
وای من از سز خیلی میترسم 🥺صبح با اتوبوس میرم دوساعت راهه بعدش شاید دکتر خودم رفتم همونجوری برگردم باز دوساعت تو راه برگشت چند ساعتی هم بماند ک پیش دکتر خودم معطل میشم
بشینم برنگردم چیکار کنم ؟؟؟؟
زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
الان شرایطتت اورژانسه ضربان اگر کنده دیگه از سز میترسم نباید بگی که عزیزم حواست به تکونای نی نی مدام باشه انشاالله سالم و تپل مپل بغل بگیریش برای نی نی دار شدن منم دعا کن خیلی فدات
وای من از سز خیلی میترسم 🥺صبح با اتوبوس میرم دوساعت راهه بعدش شاید دکتر خودم رفتم همونجوری برگردم ب ...
اخه دختر خوب استراحت گفته بکن با اتو بوس کجا می خوای بری ..ببین تو شهرت دکتر دیگه نیست که نزدیک باشه ... بیمارستان شهرت هم اگر می تونی الان یا صبح برو نوار قلب بگیرن و تست کیسه آب بگیرن ببینن سوراخ نشده باشه ..حرکت هاش چطوره؟ ..شماره دکترت اگر دار یزنگ بزن عکس سونو رو بفرست واسش