2777
2789

شهرمون سونو درست درمون نداره من سونو ۳۴ هفته رفتم میگه اب دور نینی کمه ضربانش کند شده خیلی گف استراحت کن و ابریزی نیستی 

من اصن تجربه ای از اب ریزی ندارم میترسم بهم بگین چیکار کنین 

صبح ساعت هفت میرم شهر دیگه پیش دکتر خودم 😭😭

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید تحت نظر باشی و اگر دکتر صلاح بدون سز کنی

وای من از سز خیلی میترسم 🥺صبح با اتوبوس میرم دوساعت راهه بعدش شاید دکتر خودم رفتم همونجوری برگردم باز دوساعت تو راه برگشت چند ساعتی هم بماند ک پیش دکتر خودم معطل میشم 

بشینم برنگردم چیکار کنم ؟؟؟؟

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …
صبح خودتو برسون دکتر تا موقعی هم که برسی آب و مایعات زیاد بخور

🥺🥺🥺انقد گریه کردم اصن دست خودم نیس میترسم نی نی خفه بشه خدایی نکرده 

وای من از سز خیلی میترسم 🥺صبح با اتوبوس میرم دوساعت راهه بعدش شاید دکتر خودم رفتم همونجوری برگردم ب ...

سز اصلااااا ترس نداره هیچیییی نمیفهمی فقط اگه سز شدی تو اتاق عمل بگو پمپ درد بهت بدن دیگه دردت نصف میشه بعد عمل

پسرم 👶🏻 قلبمه ❤️ خدایا شکرت
اگه شرایط اوکی باشه سز میکنه اگه هنوز نارس باشه و اب کم باشه سرم میزنن بهت ک اب کیسه زیاد شه فقققط ت ...

از اول بارداری ویار اب داشتم تا ۲۸هفته ک سونو داشتم خوب بودم الان نمیدونم چطور شد یهو من از سز خیلی میترسم

الان شرایطتت اورژانسه ضربان اگر کنده دیگه از سز میترسم نباید بگی که عزیزم حواست به تکونای نی نی مدام باشه انشاالله سالم و تپل مپل بغل بگیریش برای نی نی دار شدن منم دعا کن خیلی فدات

وای من از سز خیلی میترسم 🥺صبح با اتوبوس میرم دوساعت راهه بعدش شاید دکتر خودم رفتم همونجوری برگردم ب ...

اخه دختر خوب استراحت گفته بکن با اتو بوس کجا می خوای بری ..ببین تو شهرت دکتر دیگه نیست که نزدیک باشه ... بیمارستان شهرت هم اگر می تونی الان یا صبح برو نوار قلب بگیرن و تست کیسه آب بگیرن ببینن سوراخ نشده باشه ..حرکت هاش چطوره؟ ..شماره دکترت اگر دار یزنگ بزن عکس سونو رو بفرست واسش 

🤪
سز اصلااااا ترس نداره هیچیییی نمیفهمی فقط اگه سز شدی تو اتاق عمل بگو پمپ درد بهت بدن دیگه دردت نصف م ...

پس ساک نی نی رو با خودم ببرم🥺

از اول بارداری ویار اب داشتم تا ۲۸هفته ک سونو داشتم خوب بودم الان نمیدونم چطور شد یهو من از سز خیلی ...

مصرف مایعاتتو خیلیییی زیاد کن روزی 3،4 لیتر اب بخور اوکی میشه

پسرم 👶🏻 قلبمه ❤️ خدایا شکرت
الان شرایطتت اورژانسه ضربان اگر کنده دیگه از سز میترسم نباید بگی که عزیزم حواست به تکونای نی نی مدام ...

اره ماما بهم گف حواست ب تکونای نی نی باشه 

ان شاالله توهم مامان بشی ب همین ماه ها جان دلم 🥺♥️