2777
2789
عنوان

وقتی کسیو نداری درد و دل کنی

825 بازدید | 28 پست

شما هم پیش اومده براتون کسی نباشه از غصه های دلتون بگید؟! اون وقت چیکار میکنید ؟

من که خیلی وقته تنهام کسیو ندارم درد و دل کنم تا میام از دردام بگم واسه دوستام دلم نمیاد ناراحت بشن خودشون متاهلن و کلی مشکلات دارن تو زندگیاشون

خانواده ام هم که کلا به درد نمیخورن خودشون یه دردن

دلم میخواد خودمو یه جایی بزارمو برگردم ببینمدیگه نیستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه مدت با مامانم صحبت میکردم ولی هم‌ناراحت میشد هم اینکه سر نظراتی که میدادن بحثمون میشد 

الان دیگه با هیچ کس صحبت نمیکنم  یه وثتایی میرم تو خیابون یه مسیر مستقیم‌میگیزم همون خیابونو میرم یا تنها باشم با خودم‌بلند بلند فکر میکنم صحبت میکنم 

به خدا میگم  تو ذهنم کسیو تصور میکنم و براش تعریف میکنم همه چیو  مثلا یه روانشناس یا یه ...

خیلی وقته دیگه با خدا هم حرف نزدم خسته شدم

اگه پسرم نبود تمومش میکردم این زندگیو

یه مدت با مامانم صحبت میکردم ولی هم‌ناراحت میشد هم اینکه سر نظراتی که میدادن بحثمون میشد  الان ...

منم قبل بچه دارشدن همیشه تا دلم میگرفت یا ناراحت میشدم میرفتم تنهایی قدم میزدم اما الان نمیشه با بچه 

برو یه امامزاده اونجا درد دل کن کنار ظریح بنشین گریه کن ازش بخواه واسطه بشه وخدا یه ارامشی بهت بده&n ...

بچه کوچیک دارم یه جا بند نمیشه نمیتونم باهاش جایی برم

منم قبل بچه دارشدن همیشه تا دلم میگرفت یا ناراحت میشدم میرفتم تنهایی قدم میزدم اما الان نمیشه با بچه ...

چرا می شه بچه رو بزار کالاسکه برو بیرون یه دوری می زنی از بی حوصلگی در می ایی برمی گردی خونه

خیلی ناراحتم خیلی دلم گرفته زندگی خودم حالت عادی تعریفی نداره طعنه اطرافیان هم بهش اضافه شده حالمو خراب کرده 

همه هم میگن نشینی گریه کنی بچه بیینه روی روحیه اش اثر میذاره

بچه کوچیک دارم یه جا بند نمیشه نمیتونم باهاش جایی برم

بچه رو با خودت ببر بزار توصحن بازی کنه همون محیط معنوی اونجا بهت ارامش میدهد روزگارو هر چی سخت بگیری به ادم سخت می گذ ره هر چی اسون بگیری حالت بهتره 

خیلی ناراحتم خیلی دلم گرفته زندگی خودم حالت عادی تعریفی نداره طعنه اطرافیان هم بهش اضافه شده حالمو خ ...

سلام گلم

من وقتی خیلی دلم میگیره میرم پیش حضرت معصومه.

همین امروز هم دلم گرفته بود سر نماز ظهرم قشنگ نشستم یه دل سیر با امام باقر صحبت کردم و دردودل کردم و گریه کردم و بعد آروم شدم و هم تو اون مشکلم تا شب یه راهی جلوی پام گذاشتند.

بلندشو و حرکت کن تندتر از عقربه ها حرکت کن           من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:۷۲، وزن فعلی:۶۹.۹  هدف اول:۷۰ ✅      هدف دوم:۶۵.🔒    هدف سوم:۶۰🔒.   هدف نهایی:55🔒      تاریخ شروع رژیم140۳/۰۹/۱۶زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!

منم یه دوره مینوشتم اما دیگه خیلی وقته خودکار دستم نگرفتم

پس چرا با خدا دردو دل نمیکنی

نه به رُخ ت نیکشه 

نه حرفاتو میبره پیش کسی

و.... 

تازه هم آرومت میکنه هم مشکلاتتو حل میکنه 

سلام گلم من وقتی خیلی دلم میگیره میرم پیش حضرت معصومه. همین امروز هم دلم گرفته بود سر نماز ظهرم قش ...

مشکل من حل شدنی نیست

من خیلی سال پیش قم که بودم رفتم زیارت فقط خواست یه زندگی عادی معمولی نصیبم بشه

دلم میخواست منم خوشبخت بشم 

اما دقیقا دو روز بعد زیارت کسی سر راهم قرار گرفت که کاش هیچ وقت نمیدیمش 

کسی که دلیل همه غصه هامه و راه خلاصی ازش نیست

من خیلی وقته تنهام