2777
2789
عنوان

یه مطلب درمورد عروسی رضا گلزار

| مشاهده متن کامل بحث + 62122 بازدید | 322 پست

الان مامان بزرگ من بود پیامای نی نی سایتی رو در باره گلزار میدید میگفت اگه درستونم همینجوری میخوندید رضا گلزار نوبت میگرفت بیاد پیشتون ویزیت دندوناش😂( صرفا جهت شوخی عزیزم)

🌹لطفا عکس پروفایلم کپی نشه ممنونم🌹➰ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم…🍃🍃🌱 ♥️عشق♥️ یعنی دو نفر👩‍❤️‍👨 حالشون بی دلیل کنار هم خوب باشه انقد سختش نکنین🍀 همسر جونم تو مردترینی واسم👸🏻♥️🫅🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صاحب یه دفتر بیمست وضع مالیشونم انچنان خوب نبوده دماغ عملشم پولش از گلزاره رهن خونشون ۱۰۰ میلیون ...

عیییی تف به شانس ما 😑😑بعد دوس دختر رونالدو این خرشانس ترین دختریه دیدم 🚶‍♀️

توی دنیای واقعی همدیگرو دیدن اول اشناییشون اول توی ریل لایف بوده

چرا گلزار باید ازدواجش مخفی کنه مسخرس فیلم عقدش از محضر دارن فرار می کنن تو ماشین انگار هیچ کی زن نگرفته فقط این ازدواج کرده یا همین فیلم از عروسیش نگیرن خیلی چرته ادم پولداری ۱۵۰ نفر دعوت کرده اونم گوشی مهمون گرفته این خیلی توهین هست به مهمون کلا پلشت و چندش شده

🤣🤣🤣🤣 میدونم قشنگم.. دعوا نداریم کههه

فداتشم😍🌺

🌹لطفا عکس پروفایلم کپی نشه ممنونم🌹➰ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم…🍃🍃🌱 ♥️عشق♥️ یعنی دو نفر👩‍❤️‍👨 حالشون بی دلیل کنار هم خوب باشه انقد سختش نکنین🍀 همسر جونم تو مردترینی واسم👸🏻♥️🫅🏻
چرا گلزار باید ازدواجش مخفی کنه مسخرس فیلم عقدش از محضر دارن فرار می کنن تو ماشین انگار هیچ کی زن نگ ...

برای عروسیم کلی گارد امنیتی گرفته بودن که پشت ماشینشون بودن. باعث ترافیک و شلوغیه خیابون شده بودن🤣

ترسیده ترور شن🤣🤣🤣