2777
2789

یه خانمی هست دوتا دختر داره شوهرشم اصلا کار نمیکنه

همش تو خونه نشسته بیکار بدون علت(تنبل وبی عرضه ست)

اول سرکار میرفت کارگری ولی چندسال بیکار

این خانم تو خونه مادر شوهرش نشسته 

شوهرشم فقط یارانه میگیره 

بچه هاش همش در مضیغه و زجر هستن(بچه ها مدرسه میرن) 

خانمه تا به شوهرش بگه چرا کار نمیکنی یا بدبختیم دعواشون میشه وفقط بخاطر بچه ها تو زندگی مونده

خانواده این خانم فقیر هستن 

حالا یه اشخاصی هستن پول دادن واسه فقیر ما میخوایم بدیم به این خانم چون واقعا فقیر

ولی خوراکی میخره واسه خونه شوهر بی غیرتشم استفاده میکنه مسلما

و افرادی که پول میدن راضی نیستن به آدم بی عار و بیکار پول برسه موندیم چکار کنیم   

سیدمصطفی اسم شهیدی هست که دوستش دارم، من یه مادرم🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بدین دست خود زنه و بگید اونایی که کمک کردن راضی نیستن شوهرت بخوره، ببر بیرون برا بچه ها بخر بخورن

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️

بیچاره اون بچه ها پدر تنبل مادر بی عرضه ای خدا چی بگم  

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

اینجور آدما حدقل بزارید گشنگی بکشن برن سر کار

میخوام بهت بگم... همینکه تو قوی هستی کافیه تا به هر چی که تو دلتِ برسی...آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.. قسم به لحظه ای که زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو به خواستت میرسونه.وقتایی که میخواس بگه دوست دارم میگفت آهای دختر خانوم میدونی؟! منم میخندیدم میگفتم آره میدونم.. اونم بلند بلند داد میزد میگفت منم میدونمم میدونمم خیلی میدونم، هر کی دوروبرمون بود مثل دیوونه ها بهمون نگاه میکرد و اون میخندید.. همیشه میگفت لحظه هایی که دیوونه بازی در میاری هیچوقت فراموش نمیشن من باید با تو دیوونه باشم:) وقتی دور و برش پر بود وسط شلوغی نگام میکرد آروم میگف میدونی؟:) یهویی وسط یه عالمه کار تکست میداد میدونی دیگه؟:) وقتی گریه میکردم و حالم اصلا خوب نبود زنگ میزد میگف تو که میدونی.. یبار جلوم وایساد گفت دختر خانوم جذاب تا آخر عمر باید بدونی😍 واسه به هم رسیدن دو تا عاشق دعا کنید😌E&L

واقعا ادم میمونه چیکار کنه 

اشنای ماهم نون شب نداره بچه اورده الان پول نداره بره بخیه هاشو بکشه 

کلیپ درست میکنم کلیپ تولد،سالگرد ازدواج،تسلیت و...... هزینه پنجاه تومن //تسویه قبل از تحویل کار// تحویل یک الی دوروزه بستگی به فیلترشکنم داره برای دیدن نمونه کار پیام بدین آیدی بدم یا تو ایتا به این نشونی بریدhttps://eitaa.com/joinchat/960823728C92afd71130   "‏بُزرگترین مشکل تو ارتباطاتمون اینه که گوش نمی‌دیم که بفهمیم؛ گوش می‌دیم تا جواب بدیم" و چقدر بنظرم درسته...       مادرخوبی نداشتم سعی میکنم مادر خوبی برای دخترم باشم 

خب همین کمکا باعث تنبلی و‌تن پروری بیشتر این اقا و‌اذیت شدن بیشتر خانومش میشه

به کسی کمک کنید از کار افتاده باشه نه تنبل

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!
بدین و بش بگین شرطش اینه خودت و دخترات استفاده کنین

اینکار و قبلا کردیم ولی میگه غذا درست میکنم اونم میخوره

یا یکبار یه پولی دادیم مال یکی بود طرف شرط کرده بود فقط واسه درمان استفاده بشه ولی گوش نکرده بود 

سیدمصطفی اسم شهیدی هست که دوستش دارم، من یه مادرم🌹

یک چیزایی بخرید که همسرش نتونه استفاده کنه 

مثلا لباس زنانه. حتی وسایل مخصوص خانوما  مثل نوار بهداشتی ، دستمال کاغذی . از این چیزا 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

خب همین کمکا باعث تنبلی و‌تن پروری بیشتر این اقا و‌اذیت شدن بیشتر خانومش میشه به کسی کمک کنید از ...

دقیقا اونم این کمکارو دیده نشسته تو خونه حداقل خانمش بخاطر بچه هاش بره کار کنه انقدر دیدم خانما دیدن شوهراشون بی وجودن خودشون کار کردن بچه هاشونو به ثمر نشوندن نمیشه که هردو بشینن همو تماشا کنن بقیه پول بدن

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند