2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از روز اخر پریود تا تخمک گذاری دمای بدنم زیر ۳۶ بود .بعدش بالا رفت تا رسید به ۳۷ .نزدیک پریود شد ۳۶۵۰۰ ولی گاهی همون ۳۷ میشد .

دقیقا روزای تخمک گذاریم گردنم گرفت شانه ی سمت چپم .به شدت زودرنج و عصبی بودم .تا یک هفته بعد از بین رفت .ترشحات تا روز تخمک گذاری کش دار بود یهو بعد تخمک گذاری خشکه خشک شدم بی سابقه .بعد یک هفته ترشح داشتم کرمی شکل ولی کم .

همچنین بعد تخمک گذاریم سینه هام حساس شد ولی زیاد نبود .تا پریودم دو هفته زمان بود .گاهی حس میکردم نوکش برجسته شده.قبل پریود همیشه من یبوست دارم که دیدم مشکل ندارم. بی بی چک گذاشتم که مثبت شد

یکی منو لایک کته لطفابعدبیام بخونم

تاپیکامو جواب نمیدین لایکمم نمیکنید بعدبیام بخونم؟😂یه مادرشوهرسلیطه ای دارم بخدا اگ لایکم کنید یاتاپیکامو جواب بدین انقد ازش  واستون تعریف میکنم ک😂

از روز اخر پریود تا تخمک گذاری دمای بدنم زیر ۳۶ بود .بعدش بالا رفت تا رسید به ۳۷ .نزدیک پریود شد ۳۶۵ ...

من ۱۰روز مونده به پریودیم 

ترشحات سفید داشتم ولی با ترشحات تخمکگذاری فرق داشت 

میتونه علائم بارداری باشه

من ۱۰روز مونده به پریودیم  ترشحات سفید داشتم ولی با ترشحات تخمکگذاری فرق داشت  میتونه عل ...

اره ممکنه ببین بعضیا اصن ترشحاتشون زیاد میشه مال من قطع شد افتادم بهوهشکی فک کن حالا اقدامم بودم کباب میشدما .بعدش شد کرمی مانند ولی کم