2777
2789
عنوان

بچه ها یه سوال در مورد پرینت همراه اول داشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 26 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه خواهر 20 ساله ازدواج کرد دخترش 17 سالشه و پسرش 10 سالشه. بچه ها میگن مامان طلاق بگیر راحت بشیم از ...

وای خاک تو سرش کنم فقط که خیانت کرده 

عزیزم شوهرش وقتی خیانت کرده فکر نکنم نگه داره بچه هارو

یا امام رضا...
نه خواهر 20 ساله ازدواج کرد دخترش 17 سالشه و پسرش 10 سالشه. بچه ها میگن مامان طلاق بگیر راحت بشیم از ...

پس اگه اینجوریه کمکش کنید وکیل بگیره 

کاش آبروی شوهرش با اون خانم بره

یا امام رضا...
پس اگه اینجوریه کمکش کنید وکیل بگیره  کاش آبروی شوهرش با اون خانم بره

ان‌شاءالله 

دو ساله با همن. مجردی با هم دوست بودن شاید 25 سال پیش.. 2 ساله خواهرم زندگی نداره. شبانه روز شوهرش با اون زنیکه در حال چت و تصویری بودن 

ان‌شاءالله  دو ساله با همن. مجردی با هم دوست بودن شاید 25 سال پیش.. 2 ساله خواهرم زندگی نداره. ...

وای چقدر بد

هردوشون خیانت کردن

کاش زنه رو شوهرش یه دل سیر کتک بزنه 

یعنی من جای خواهرت باشم میرم هرطور شده مدرک پیدا میکنم که این دونفر با هم بودن

خیانت زن متاهل به همسر مجازاتش خیییلی زیاده

کاش شوهر اونم بفهمه

یا امام رضا...
وای چقدر بد هردوشون خیانت کردن کاش زنه رو شوهرش یه دل سیر کتک بزنه  یعنی من جای خواهرت باشم ...

شوهرش و برادراش نکشنش خوبه 

زنه میگه من خودکشی میکنن 

آخه خواهرشوهر های خواهرم رفتن با زنه دعوا کردن

دادگاه تصمیم و میزاره بعهده خود بچه . غصه نخورین . اگه تو پیام شوهرش تهدید ک ده پاک نکنین و اسکرینم بگیرین 

شوهرش و برادراش نکشنش خوبه  زنه میگه من خودکشی میکنن  آخه خواهرشوهر های خواهرم رفتن با ز ...

کاش بکشنش

بی عقل

هم زندگی اینو خراب کرد هم زندگی خودشو

آخه چقدر آدم میتونه احمق باشه

باز خوبه خواهرشوهراش طرفداری برادرشون رو نکردن 

یا امام رضا...