2777
2789
عنوان

هدایت تحصلی نهم

95 بازدید | 6 پست

سلام من کلاس نهم هستم بعد نمره علوم هفتم ۲۰ هشتم ۱۸ و نهم ۱۸ ولی ریاضی هفتم ۱۷ ریاضی هشتم ۱۲ و ریاضی نهم ۱۷ به بالا می شم تجربی میتونم برم آخه دوستام پارسال حتی با معدل هر سه سال ۲۰ تجربی نیاورون

گر تو با بد،بد کنی.... پس فرق چیست؟!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من با 18 تجربی آوردم یادم نمیاد دقیق فکر کنم 18 بود 

نیاوردی هم میتونی آزمون تغییر رشته بدی 

ولی به عنوان کسی که تجربیه بهت پیشنهاد میکنم اگه علاقه نداری اصلا نرو سمتش تو این رشته واقعا باید درس بخونی رشته‌ای نیست که با سر به هوایی و امروز فردا کردن بتونی با نمرات خوب ازش فارغ‌التحصیل شی واقعا باشی درس بخونی 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

این تایپیکتو دوباره بزن قطعا

((...شمایی که میای میگی آقایون از خانوما باهوشترن چون بیشتر دانشنمدا و رتبه برترا مردن      .پس طبق این حرف سفید پوستاهم از سیاه پوستا باهوش ترن چون بیشتر دانشمندا و نخبه ها سفید پوستن🐱..اگه نکته رو نگرفتی تسلیت میگم بهره هوشی شما خیلی پایینه✋😿

اگه زدی تگم کن

((...شمایی که میای میگی آقایون از خانوما باهوشترن چون بیشتر دانشنمدا و رتبه برترا مردن      .پس طبق این حرف سفید پوستاهم از سیاه پوستا باهوش ترن چون بیشتر دانشمندا و نخبه ها سفید پوستن🐱..اگه نکته رو نگرفتی تسلیت میگم بهره هوشی شما خیلی پایینه✋😿