2777
2789

سلام شب تون بخیر . اگه میشه راهنماییم کنید چون واقعاا استرس و اضطرابی که داشتم منو به این جا و راهنمایی های شما رسوند 

امروز من امتحان دادم و خب خوب بوده ولی آنقدر هول شدم اسممو نوشتم ولی فامیلی نه (هشتمم) ولی مدیر مدرسه چک می کنه 

با این حال باید اطلاع بدم خیلی سخته لطفا راهنمایی کنید نیاز دارم.

ای دوست! این روز ها با هر که دوست می شوم احساس می کنم آن قدر با او دوست بوده ام که دیگر وقت خیانت است ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا خب فردا زنگ بزن مدرسه تون اطلاع بده اینم استرس داره اخه؟

شجاع نیستم می ترسم دعوام کنند.

ای دوست! این روز ها با هر که دوست می شوم احساس می کنم آن قدر با او دوست بوده ام که دیگر وقت خیانت است ...
من یبار کلا یادم رفت اسممو بنویسم رفتم گفتم خانم فکرکنم من اسممو ننوشتم، برگه ها رو گشتن برگه منو پی ...

پس فردا یعنی دوشنبه دوباره میرم مدرسه خیلی دیر نیست؟

دعوا نمیکنن عزیزم. هروز از لین اتفاقا میفته عادت دارن 

مرسی که وقت گذاشتین . چون کسی رو نداشتم که ازش سوالم رو بپرسم از این راه ازتون پرسیدم ‌. 

پس فردا یعنی دوشنبه دوباره میرم مدرسه خیلی دیر نیست؟

بستگی داره تا اون موقع برگه ها رو تصحیح کرده باشن یا نه. اگه امتحاناتون نهایی نیست و معلمای خودتون تصحیح میکنن که متوجه میشن برگه ی تو هست.هم از روی اسم کوچیکت هم از اونجایی که فقط برگه ی تو می مونه. ولی کلا بدون هیچی ارزش استرس کشیدنو نداره. کاش وقتی همسن تو بودیم یکی بهمون میگفت سر هرچیزی به خودمون استرس ندیم که الان مجبور نباشیم قرص مصرف کنیم.

خواهش میکنم. خودتو قوی کن ترسو نباش پسفردا میخوای وارد جامعه بشی اینجوری پدرت درمیاد

چون افراد اون مدرسه خیلی در حقم خوبی کردن قطعا پذیرفتن حتی یک اشتباه شاید از طرف من سخت باشه . 

ولی خب چشم که مادرانه و لسوزانه راهنماییم کردید .

بستگی داره تا اون موقع برگه ها رو تصحیح کرده باشن یا نه. اگه امتحاناتون نهایی نیست و معلمای خودتون ت ...

چشم . نه نهایی بود و چون من به طور کلی عجولم کمی در نوشتن فامیلیم عجله کردم .

چشم . نه نهایی بود و چون من به طور کلی عجولم کمی در نوشتن فامیلیم عجله کردم .

چیزی نیست الکی نگران نباش عزیزم. از این اتفاقها زیاد میوفته. بعدا میگی سر چه چیز مسخره ای انقد نگران بودم.

چیزی نیست الکی نگران نباش عزیزم. از این اتفاقها زیاد میوفته. بعدا میگی سر چه چیز مسخره ای انقد نگران ...

بازم ممنون چشم . امیدوارم ری اکشن بدی نداشته باشن

مرسییی شب آرومی داشته باشید.!

چیزی نیست الکی نگران نباش عزیزم. از این اتفاقها زیاد میوفته. بعدا میگی سر چه چیز مسخره ای انقد نگران ...

ها راستی یه چیزی یادم رفت ازتون بپرسم . 

چطور بگم بهتره؟ 

می دونم سوال چرتیه ولی خب خوشحالم می کنید اگه بگین .