2777
2789
عنوان

عروسی من و جاریم تو یه شب😐

715 بازدید | 31 پست

خانوما من 6،7 ماهه عقد کردم. نامزدم و خانوادش خیلی خوبن. وضع مالی شونم خوبه.بعد حالا برادر شوهرم هفته پیش عقد کرده.اولش خوشحال بودم براشون اما حالا یه لحظه فکر کردم اگه پدر نامزدم بگه عروسیارو یکی کنیم که تو هزینه ها صرفه جویی شه من باید چیکار کنم؟ 

چه ری اکشنی نشون بدم؟ 

خیلی استرس گرفتم

بدون تو دووم آوردم!همه نبودنتو به روم آوردن:)♡

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما زودتر مراسمتو بگیر 

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   

اگه وضع مالیشون خوبه نمیگه قبول نکن بگو من دوستدارم عروسیمون فقط خودمون باشیم 

روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره

سفت و سخت بگو نه....عروسی دختر خالم با جاریش یه روز بود خیلی بده

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤