2777
2789
عنوان

اگه ۲ میلیارد داشته باشید باهاش چیکار میکنید؟🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 20505 بازدید | 193 پست
من که هیچی به ذهنم نمیرسه باهاش بشه آپارتمان خرید  یا مغازه و داد اجاره جیز دیکه بلد نیستم

خودم به خونه فکر کردم ولی نمیدونم از کجا بخرم که آینده خوبی هم داشته باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زمین میگرفتم یا شمش 

چون میدونم حتی اگه یه روز صبر کنم پولم ارزشش نصف میشه

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱

خونه میخریدم میدادم اجاره 

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...
نمیدونم بری افریقا یا افغانستان زندگی کنی بهتراز اینجاس

دیگ اینقدر متشکر نباش 

ایران هر چی باش از افغانستان  افریقا صدبرابر بهتره 

جوونیمون فدای پسرات 😍😍😍یا فاطمه الزهرا                   پسر اسم پدر رو حفظ میکنه♥️♥️♥️♥️♥️♥️اما دختر خود پدر رو حفظ می‌کنه 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰 ب امیدی روزی ک انقدررررر پولدار بشم تا بتونم دختر دار بشم 😍

ماشین جک میخرم .آیفون سیزده میخرم .عمل های زیبایی زیادی انجام میدم با بقیه ش 😂

شیواتونم 🤗قشنگای من کیست تخمدان و تنبلی تخمدان دارم 😢💔🥺لطفاً اگه چیزی راجب درمانش میدونید بهم کمک کنید 🤕❤️ قرص های هورمونی اصلا دلم نمی‌خواد  مصرف کنم 👀🐣

پرند خونه می‌خریدم 

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

بعضی بانک ها هستن که میری اصل پولت رو‌میزاری بعد اندازه همون پولت شایدم یک‌ کمی متر بهت وام میدن بعد سود پول سپردت میشه قسط وام جدیدت یعنی شما در اصل از اصل پولت استفاده نمیکنی اونو ذخیره داری از ۲ میلیاردی که داری استفاده میکنی حالا شایدم کمتر از ۲ میلیارد 

حالا بازم‌بپرس که سود بانکی ببین چه قدر میشه 

به نظرم الان وارد کاری بکنی ریسکه به نظرم فعلا زمین چیزی بخر حتی شده ۲ قصب یا ۳ قصب 

تو استان ما خونه هم میشع خرید بعدا پولت بیشتر شد تصمیم  بهتری بگیر

خدایا منو‌ببخش ازت ممنونم که بخشیدیم ،دوست دارم 
به بورس که نمیشه اعتماد کرد 

من خودم بلد نیستم

اما داییم قرار داد یکساله میبنده

هرماه به ازای ۵۰۰ تمن ۱۲ سود میده

تاحالا ضرر نداشته

.به صبر کوش تو ای دل که حق رها نکند......چنین عزیر نگینی به دست اهرمنی