سلام دوستان ممنون میشم کمکم کنید ۲ میلیارد ارث بهم رسیده یعتی در واقع از فروش یه ملکی بهم رسیده تت چند وقت دیکه دستم میاد ممنون میشم راهنمایی کنید برای یه سرمایه گذاری که سودآور باشه برام، چون خودمن خانه دارم و کار و درآمدی هم ندارم دلم میخواد دستم تو جیب خودم باشه از طرفی هم یه سود حسابی کنم و یه سرمایه ای برای آینده باشه نظرتون چیه؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شهر پردیس به دلیل موقعیت قرارگیری عالی که داره، بهترین گزینه برای سکونت و یا سرمایه گذاری رو داره.
شرکت ایران ملک به صورت تخصصی در شهر پردیس فعالیت داره و میتونه بهترین گزینه هارو با توجه به بودجه شما و طرح های ویژه ای که در اختیارتون میزاره بهتون ارائه بده. تماس با 09331003696 / 02176295600 سایت شرکت ایران ملک: https://irmelk.com
منم دوست دارم همه اینارو داشته باشم ولی میخوام رو چیزی سرمایه گذاری کنم که سود خوبی داشته باشه
فقط و فقط خرید بیت کوین رو پیشنهاد میکنم. البته به شرطی که حداقل ۴سال نگهش داری چند برابر طلا و خونه و... سود میده. ولی اگه بلد نیستی یا دوست نداری طلای بدون اجرت یا اب شده گزینه ی خوبی برای سرمایه گذاریه