2777
2789
عنوان

اگه ۲ میلیارد داشته باشید باهاش چیکار میکنید؟🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 20505 بازدید | 193 پست
اسی جان از رفتار و اخلاقت معلومه مادر خدا بیامرزت خوب تربیتت کرده با تحصیلات و با کمالات هستی امید و ...

مرسی عزیزم شما لطف دارید واقعا ممنونم از مهربونیت ان شاالله به دعاهای دوستان گلی مثل شما ، منم امیدم به خداست 

آخه اصلا موضوع اینه که استارت نپرسید باهاش چه کارخیری انجام بده پرسید کجا سرمایه گذاری کنه قطعا اگه ...

شما متوجه حرف من نشدی عزیزم ..اسی پرسید دو میلیارد داشتید چیکار میکردید؟

من جواب عنوانشو دادم منظورم این نیست حتمن اسی این کارو انجام بده

اسی از جواب من ناراحت نشد بنظرش ایده خوبی بود 

اگه شما ناراحت شدین ببخشید🌺

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزم شما لطف دارید واقعا ممنونم از مهربونیت ان شاالله به دعاهای دوستان گلی مثل شما ، منم امیدم ...

گلم من به اندازه پول شما دوتا زمین دارم تو شمال قائمشهر وسط شهر با متراژهای ۲۳۵ و ۲۰۰ خریدارهستید؟

شهر پردیس به دلیل موقعیت قرارگیری عالی که داره، بهترین گزینه برای سکونت و یا سرمایه گذاری رو داره.

شرکت ایران ملک به صورت تخصصی در شهر پردیس فعالیت داره و میتونه بهترین گزینه هارو با توجه به بودجه شما و طرح های ویژه ای که در اختیارتون میزاره بهتون ارائه بده. تماس با 09331003696 / 02176295600  سایت شرکت ایران ملک: https://irmelk.com

خیلی کارها میشه کرد 

اگر باهوشی وجرات داری بیار داخل بازار کار

اگر ادم تنبلی هستی وفقط فکر خودتی وکاری به بچه ها نداری بزار پلتفرم بانک مفید در بورس 

سود خوبی میده

اگه از بورس میترسی با مشورت از رفیق بازاری خوب دوباره ملک بخر

منم دوست دارم همه اینارو داشته باشم ولی میخوام رو چیزی سرمایه گذاری کنم که سود خوبی داشته باشه

فقط و فقط خرید بیت کوین رو پیشنهاد میکنم. البته به شرطی که حداقل ۴سال نگهش داری چند برابر طلا و خونه و... سود میده. ولی اگه بلد نیستی یا دوست نداری طلای بدون اجرت یا اب شده گزینه ی خوبی برای سرمایه گذاریه