بچها باردارم خیلی شرایط روحی داغوونه شوهرم درکم که نمیکنه هیچ یدتر اذیتم میکنه .... یه دوست داشت که هی میگفت موکل دارم اینااااا یه مدت رقت امد کرد من خیلی مریض شدم انکار تو خونه ظرفا میریختن شب یکی بالا سرم بود اب باز بسته میشد خب همون موقعا هم مریضی گرفتم دکترا گفتن از اعصابته اخه شوهرم خیلی زجرم داد.... بعد مارو برد پیش این همون موقع من قرصا ارامش بخشم شردع کردم نمیدونم بخاطر دوسش شد یا قرصااا بهتر شدم .... حالا شبی دوستش گفته زنت برات دعا گرفته سیاه شدی من حامله اون قدر دعوا کرد مشت زد تو صورتم موهام کشید ....دعا گرفتی منم کلی دوستش نفرین کردم گفت موکلا میفهمن بهش میگن ....اون قدر گریه کردم حالام میگه گورت گم کن برو توسیاهم کردی تو بدبختی نکبتت گرفتتام .... ولی خدا میدونه دعا نگرفتم خیلی دلم شکست
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن