2777
2789
عنوان

سیاست رفتار با خانواده همسر

917 بازدید | 14 پست

دوستان، من تو دوران عقد زیاد رابطه خوبی با خانواده شوهرم مخصوصا خواهرشوهرام نداشتم 

الان که سه هفته دیگه عروسیمه بعد از عروسی چجوری باهاشون رفتار کنم؟ 

از طرفی ام همسرم خیلی وابسته به خانوادشه چجوری رفتار کنم من؟ 😐 

تو دشمنی هاتون همیشه یک راهی برای آشتی بزارید 

همه پل های پشت سرتو خراب نکن 

سلام عشق های من باور کنید من نه اسم خودم و شوهرم رضا و پروانه ، نه نی نی یارم 👩‍💻😳؛نه حس شیشمی ام🥴 ؛نه علم غیب دارم🤓؛نه جادوگرم👹؛نه کارگردانم👨‍💼؛نه بالا دستی ها هم دستم👸 ؛نه از دنیای دیگه اومدم🧚‍♀️؛نه فضایی ام 👽🧞‍♂️؛نه ترسناکم 🧟‍♀️؛نه روحم👻 ؛نه جنم👿 😂😂😂😂😂😂فقط مثل خودتونم این تهمت ها چییه میزنید و لقب ها رو بهم میدین 😂😂😂خب بابا من عضویتم مال ۹۷ بوده ولی وارد سیستم نشده بودم اسم رمز عبورمو یادم رفته بود وقتی این ماه وارد شدم در خواست رمز عبور دادم وارد شدم دوباره ازم اسم کاربری میخواست و منم اینو زدم و همه براشون سوال شد اینم دلیلش عشقولیا 😍😍😍🤗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سنگین باش و عین مترسک سر مزرعه فقط باش کتار شوهرت  ولی باهاشون رسمی

😂😂😂مترسک خوب اومدی

سلام عشق های من باور کنید من نه اسم خودم و شوهرم رضا و پروانه ، نه نی نی یارم 👩‍💻😳؛نه حس شیشمی ام🥴 ؛نه علم غیب دارم🤓؛نه جادوگرم👹؛نه کارگردانم👨‍💼؛نه بالا دستی ها هم دستم👸 ؛نه از دنیای دیگه اومدم🧚‍♀️؛نه فضایی ام 👽🧞‍♂️؛نه ترسناکم 🧟‍♀️؛نه روحم👻 ؛نه جنم👿 😂😂😂😂😂😂فقط مثل خودتونم این تهمت ها چییه میزنید و لقب ها رو بهم میدین 😂😂😂خب بابا من عضویتم مال ۹۷ بوده ولی وارد سیستم نشده بودم اسم رمز عبورمو یادم رفته بود وقتی این ماه وارد شدم در خواست رمز عبور دادم وارد شدم دوباره ازم اسم کاربری میخواست و منم اینو زدم و همه براشون سوال شد اینم دلیلش عشقولیا 😍😍😍🤗
احترام و انعطاف پذیری و رعایت اندکی فاصله اصلا و ابدا همسرت رو از رفتن و سرزدن به خانواده اش منع نک ...

حتی تنها بره؟

به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم. ممکنه تو تاپیک بغلی باهام دعوات بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌

ببین عزیزم منم زیاد درگیر بودم اوایل ازدواج البته یه ساله عروسی کردم اوایل بد بود الان خوب شدم بیخیال باش به حرفاشون توجه نکن به هر چیزی جواب نده زیاد رفت امد نداشته باش

17 سالم بود که عقد کردم الان دقیقا دو نیم ساله که عقدم بعد رز دونیم سال دارم میرم سر خونه زندگیم 

ناراحتی من از اینه که مادرشوهرم که داماد داره نوه داره منم اولین عروسشم 7 تا بچه داره یه زن گُنده خودشو با یه دختر 17 ساله مقایسه کرد و خیلی کارای عجیب غریب کرد 

خواهرشوهرام از اون بدتر 

شوهر آدم باید پشتش باشه ازش حمایت کنه اگه نباشه هیچی دیگه... 

فقط دوست دارم با هیچ کدومشون رفت و آماد نکنم 

مادرشوهرم ب غیر از شوهرم 2تا پسر دیگه ام داره 

هرکاری بشه فقط شوهر منو میگه بیا این کارو انجام بده فلان کارو کن خوب منم فردا پس فردا إن شاءالله برم سرخونه زندگیم دوست ندارم دم به دقیقه هرچی بشه زنگ بزنه ب شوهرم بیا اینجوری شده اونجوری شده 

بخدا روزایی شده که شوهرم از رودهن ساعت 1 شب بلند شده اومده خونه چرا چون مادرش زنگ زده بیا خواهرات باهم دعوا کردن 😐😐😐