2777
2789
عنوان

انتخاب رشته ارشد یکی بیاد لطفا

268 بازدید | 14 پست

سلام 

بچه ها میخواستم بدونم اگه انتخاب رشته کنم بعد نخوام برم سال دیگه از دادن کنکور محروم میشم؟یعنی نمیتونم کنکور بدم؟

پیام نور و آزاد مجاز شدم.

کدوم بهتره؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونی دوباره شرکت کنی محروم نمیشی

مطمئنی محروم نمیشم؟

الان انتخاب کنم بعد مثلا نخوام برم؟آخه کارشناسی اینجوری بود انتخاب کنی بعد نخوای بری میگن دو سال کنکور نمیتونی بدی

مطمئنی محروم نمیشم؟ الان انتخاب کنم بعد مثلا نخوام برم؟آخه کارشناسی اینجوری بود انتخاب کنی بعد نخوا ...

نه الان دیگه اونجوری نیستش برداشته شده این قانون

بعدشم کلا قانونش مال تاپ دانشگاهای روزانه بود نه مال ازاد و پیام نور

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
از چه نظر؟

از همه نظر

یکم دیر نشده واسه این تصمیمات؟؟

۱ ساعت دیگه مهلت انتخاب رشته تموم میشه🫥

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
الان به نظرت آزاد برم یا پیام نور؟

برو ازاد

تهرانی؟؟

از همه نظر یکم دیر نشده واسه این تصمیمات؟؟ ۱ ساعت دیگه مهلت انتخاب رشته تموم میشه🫥

میدونم دو دلم کلا.

چون امسال خوب نخوندم و سال اول بود ارشد آزمون دادم الان ولی مرددم که آزاد بخونم یا پیام نور؟یا بخونم سال بعد؟

میدونم دو دلم کلا. چون امسال خوب نخوندم و سال اول بود ارشد آزمون دادم الان ولی مرددم که آزاد بخونم ...

رشتت چیه

تهرانی یا نه

رتبت چند بود

یکم اطلاعات بده رو هوا که نمیتونیم نظر بدیم