2777
2789
این آخرین خبر مال دو سه روز پیشه . هنوز قطعی نشده و دارن روش کار میکنن . کلا دعواس بینشون . این رشته ...

منکه کنکوری نیستم ولی درست میگی

آخه معمولا اگه بخوان تغییر اینطوری بدن از یه سال قبل اعلام میکنن و این سوابق رو دو سال پیش بیان کردن و امسال قطعی شد خلاصه فک کنم حالا حالاها تا ۳..۴ سال آینده سوابق تحصیلی تاثیر داشته باشن

نه ۹۸ درصد احتمال داره که همینطوری مثل امسال باشه چون تصویب شده 

برعکس . خیلی به باگ خوردن . الان سر نمره دهی واسه یه پاسخ برگ سلایق تصحیح کننده ها متفاوت بوده چون ۳ بار تصحیح میشه ۳ نمره مختلف دراوردن. تقلب زیاد شده پول میدن ب مراقب . حالا تراز دهیشون معلوم نیست چی بشه . این مصوبه قطعا به ضرر اکثر افراده . فقط دعا کنید لغو بشه

عاشق آقای معلم♡⛔لایک نکن⛔رتبه برتر تجربی ام سوال کنکوری داری بپرس ❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برعکس . خیلی به باگ خوردن . الان سر نمره دهی واسه یه پاسخ برگ سلایق تصحیح کننده ها متفاوت بوده چون ۳ ...

موافقم ولی کی تا حالا اینا اهمیت به تقلب و اینا دادن که این دفعه ی دوم باشه .. فقط تو فکر بیشتر پول درآوردن از کنکور هستن