2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باز گشت کنکور به روال قدیم . یعنی حذف تاثیر قطعی معدل و بازگشت عمومی به کنکور سراسری . درباره تعداد کنکور تغییری نگفتن . و اصلا هم قطعی نیست فعلا

عاشق آقای معلم♡⛔لایک نکن⛔رتبه برتر تجربی ام سوال کنکوری داری بپرس ❤

گفتم عمومیا حذفه

کنکور اردیبهشت و تیر برگزار میشه (احتمالا الکترونیک)تاثیر معدل قطعی و ۵۰ درصد میشه

و چهار درس تخصصی به علاوه زمین شناسی توی دفترچه خواهد بود

و همینطور جدا جدا میدن 

خدایا لطفا مامان بابام دلشون شاد باشه و همیشه چشماشونو ببوسم🫀❤️

باز گشت کنکور به روال قدیم . یعنی حذف قطعی تاثیر معدل و بازگشت عمومی به کنکور سراسری . درباره تعداد ...

اینو که کامل رد کردن حتی ده درصد دیگه هم اضافه میشه به تاثیر معدل یعنی سال ۱۴۰۳ ۵۰ درصد تاثیر معدل هست

اینو که کامل رد کردن حتی ده درصد دیگه هم اضافه میشه به تاثیر معدل یعنی سال ۱۴۰۳ ۵۰ درصد تاثیر معدل ه ...

ینی همون تخصصی هست بدون عمومی و اینکه ۵۰ درصد سوابق لعنتی؟!

اینو که کامل رد کردن حتی ده درصد دیگه هم اضافه میشه به تاثیر معدل یعنی سال ۱۴۰۳ ۵۰ درصد تاثیر معدل ه ...

این آخرین خبر مال دو سه روز پیشه . هنوز قطعی نشده و دارن روش کار میکنن . کلا دعواس بینشون . این رشته سر دراز دارد . تا شهریور هر هفته یه چیز خواهند گفت . بهترین کار دور بودن از حواشی و فقط خوندن اختصاصی هاست . اگر ترمیم هم دارید بزارید برای دی یا تیر . عمومی رو اگه بیادم از مهر شروع کنید در صورت تسلط روی اختصاصی ها میرسید

عاشق آقای معلم♡⛔لایک نکن⛔رتبه برتر تجربی ام سوال کنکوری داری بپرس ❤
ینی همون تخصصی هست بدون عمومی و اینکه ۵۰ درصد سوابق لعنتی؟!

اره ... دفترچه ی راهنمای کنکور که سنجش واسه امسال داده بود میگفت دوباره هم انگار تصویب شده دو سال بعد هم میشه سوابق ۶۰ درصد