2777
2789

با یکی دوماهه آشنا شدم چون از قبل همو میشناختیم تو این مدت صمیمی شدیم و خب اونجوری ک من میخوام بهم اهمیت نمیده دوسه بارم گفتم بهش گف باشه ولی بازم همونه دو روز پیش بهش پیام دادم گفتم ببین بذار یکم برا خودمون باشیم و بیشتر فکر کنیم ببینیم بدرد هم میخوریم یا نه اگه دیدیم آره خب به دوستی ادامه بدیم ) اینو خوند و بجای اینکه بپرسه از چی ناراحتی فقط گف چطور !! حالا روزی دو سه بار حالمو میپرسه فقط میگه سلام خوبی چیشده چرا جواب نمیدی .. منم سین نمیزنم .. بازم اون دوبازه شبش همینارو باز صبحش همینارو میفرسته .. میگم خب چرا یه زنگ نمیزنه بپرسه چی شده !! حالا چیکار کنم درسته .. من دوسش دارم دلم براش تنگ شده دوس دارم جواب بدم ولی میگم حالا ک اینجوری شده بذار همین اولدمحکم کاری کنم دوباره قطعی بگم حرفامو مثلا برام وقت بذاره بیشتر بیرون بریم و .... 

حالا بنظرتون صب کنم تا زنگ بزنه .. یا جواب پیامشو بدم و بگم اگه برات مهم بودم زنگ میزدی یا چی؟! چی بگم چیکار کنم .. راهنماییم کنید لطفا

🙏با احترام زیر۱۸سال نظر ندن لطفا🙏 ریپ هم نزنن🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رل شما هم مثه رل سابق من گاوه با عرض معذرت من ک کات کردم درک و شعور ندارن اینجور ادما

گاو نیس توهین نکن ! این یکی خره خررررر 😑😑😑😑😑 واقعا چرا اخه 😑😑😑😑

الان تو زنگ بزنی بگی برات مهم بودم زنگ میزدی
چند روز زنگ میزنه و باز همون روال قبل پیش میره
شاید سرش شلوغ باشه
نمیدونم
بذار بیشتر بشناسیش ولی وابسته نشوووووووو اصلا و احساسی هم تصمیم نگیر

اسم فیلم One way trip2015لطفا نپرسید😐🤝🏽😂

اخه ببین واقعا بعضی پسرا بلد نیستن و درک ندارن که چطور با یک خانم رفتار کنن

از نظر ما اونا بی درکن ولی از نظر خودشون اصلا مشکلی ندارن

رل سابق منم همین بود ،میگفتم ناراحتم ،درک و شعور نداش بگه بخاطر چی.یا مثلا پیام میداد فقط موقع ناراحتیم زنگ نمیزد.

بعدن فهمیدم اصلا اخلاقش همینه و رفتارش از نظر خودش درست بوده!

🤣🤣🤣🤣اللن خره میگه من چکار کردم آخه بمن چکار داری😁

گاهی اونقدر از حق خودت می‌گذری که خودتم باورت میشه حقی نداشتی😑
رل شما هم مثه رل سابق من گاوه با عرض معذرت من ک کات کردم درک و شعور ندارن اینجور ادما

واسه منم‌گاوه میخوام کات کنم ولی دلم تنگ میشه چ کنم

جهان گسترده میشوده به اندازه رویای تو🌈
الان تو زنگ بزنی بگی برات مهم بودم زنگ میزدی چند روز زنگ میزنه و باز همون روال قبل پیش میره شاید سرش ...

نه بابا از عشقو عاشقیم گذشته . ولی خب دوسش دارم برا همین . فعلا همینه اگه کسی دیگه داشتم میگفتم بره .... حالا بگو چیکار درسته چ رفتاری با توجه ب حرفام