میخوام موهامو یه رنگ نسبتا تیره بذارم بدون دکلره فقط بخاطر اینکه سفیدی هام بپوشونم ولی چون موهام خییلی ضعیف و نازکه وکم حجم شده در حال درمانم هستم هم قرص میخورم هم تونیک میزنم و روغن تراپی میکنم نگرانم که رنگ کردن آسیب بیشتری بزنه همینطوره؟چه مارک رنگی خوبه بگیرم چیا اضافه کنم بهش البته شایدخریدم رفتم آرایشگر واسم بذاره
دستخدابالایهردستیه.. بهاونتوکلکن:)🤍️« میشنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتمادبرخدا مُحکَمترینامیدمَناست...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪامش سهم دݪ هایی ست کهبه سمت خداست 🦋🤎 ↝
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من که تا حالا رنگ بدون آسیب ندیدم مگه اینکه حنا و قهوه و از این طور چیزا بذاری دستورشم تو نت هست ...
منکه از خدامه با قهوه و این چیزا موهام سفیدی هاش رنگ بگیره تا حالا درست نکردم منم بلد نیستم ولی از اونم میترسم که نکنه موهام خشک بشه یا بد رنگ بشه بعد دیگه رنگ شیمیایی هم جوابگو نیست
دستخدابالایهردستیه.. بهاونتوکلکن:)🤍️« میشنود اگر صدایش کنے..🤍🥹 ️وَاعتمادبرخدا مُحکَمترینامیدمَناست...✨↜ވ قسݦ ݕه ݩاތ اعظمٺڪه ټۅ خدآے ހވیدآد هآۍ محاݪۍ..🕊!↝و خـدایـی كـه به شـدت کافـیست✨🧡و هیچ معشوقی وفادار تر از او نیست ♥️↜آࢪامش سهم دݪ هایی ست کهبه سمت خداست 🦋🤎 ↝
چه مارکی خوبه قیمتش مهم نیست سلامت موهام از همه چی مهم تره واسم بخاطر همین نمیخوام برم آرایشگاه بگم ...
نمیدونم چه مارکی انقدر مارکهای متفاوت وجود داره که والا نمیدونم بگم چه مارکی ولی از یه جایی بگیر که رنگ موهاش زیاده و مارکهای زیادی داره اونجابهترمیتونن راهنماییت کنن
چرا حنا هندی رنگی نمیزاری هم طبیعی هم به مو اسیب نمیزنه