2777
2789
عنوان

بچه میخوام

396 بازدید | 60 پست

سلام بچه ها من عضو خاموش بودم قبلا فقط میخوندم الان عضو شدم

این روزا تنهام 

خواستم از دوستان نظر بخوام

بچه ها من دلم بچه میخواد چون شوهرم رانندس بیشتر وقتا خونه نیس منم تنها میمونم 

رفتیم دکتر برای بارداری اقدام کنیم 

به شوهرم گفتن عفونت داره و اسپرمش ضعیفه 

چن ماهه دارو میخوره اصلا قطع امید کردم

لطفا کمکم کنید

۱سال شده که باهمیم

خداروشکر ☺️ 

ان شاء الله بزودی دامنتون سبز میشه گلم 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما هنوز اول راهی ، اصلا به هیچ عنوان امیدت رو از دست نده دوره درمان رو کامل کن

تیکر تولد ۵ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃 

اهان ماله مام تاثیر نداره الانم تنهام میگم حداقل بچه خوبه خودمم بچم ولی خب

منم تنهام شوهرمم شب کاری داره کلا در به درم یه بچه داشته باشم میمونم خونه البته شوهر من واریکوسل داره باید عمل هم بشه

منم تنهام شوهرمم شب کاری داره کلا در به درم یه بچه داشته باشم میمونم خونه البته شوهر من واریکوسل دار ...

راستش مامان بابای من ۷سال بچه دار نشدن 

بعد ۷ سال متوجه شدن بابام واریکوسل داره 

عمل کردن بعد ۳ماه بچه دار شدن

واریکوسل حتما باید عمل بشه ایشالله مشکل شمام حل میشه