2777
2789
عنوان

کار فریلنسری در خانه

7318 بازدید | 13 پست

فریلنسرها چطوری پروژه می گیرن و تو خونه انجام می دن؟ سایتا رو بلدم..ولی چطوری می تونن از بین اون همه آدم پروژه رو برنده بشن و درآمد داشته باشن تو خونه؟ 

من پرینازم..همون که شما رو دوست داره ❤️

من عضوشم.بیشتر مفت کاریه.انقدرررر باید کم پیشنهاد بدی که کارفرما قبولت کنه.ده درصدشم سایت برمیداره برای خودش.اگر کارفرما راضی باشه انتهای کار تایید رو بزنه پولت برات واریز میشه در غیر اینصورت میره داوری و...‌

.                                       
من عضوشم.بیشتر مفت کاریه.انقدرررر باید کم پیشنهاد بدی که کارفرما قبولت کنه.ده درصدشم سایت برمیداره ب ...

ای بابا 😔

یکی هست که می گه تو خونه داره فریلنسری ۱۳ تومن درمیاره.یعنی شناخته شده این آدم و بهش پروژه می دن؟ 

نویسنده تولید محتواست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای بابا 😔 یکی هست که می گه تو خونه داره فریلنسری ۱۳ تومن درمیاره.یعنی شناخته شده این آدم و به ...

خب من تازه کار فریلنسر هستم.معمارم هستم.فریلنسر زیاد هست و احتمال گرفتن پروژه کم.والا انقدرررر باید کم قیمت پیشنهاد بدی تا پذیرفته بشی که گاهی که کار میگیرم حس میکنم بیگاری و دور از جونت حمالیه

.                                       
خب من تازه کار فریلنسر هستم.معمارم هستم.فریلنسر زیاد هست و احتمال گرفتن پروژه کم.والا انقدرررر باید ...

پس انگار اینا خیلی کم پول می گیرن ولی عوضش تعداد کاراشون زیاده 🤔 اینجوری که سخته.

سلام برای  گرفتن پروژه‌ و انجام کار به صورت فریلنسری میتونید توی سامانه کارسپاری عضو بشید افراد مختلف اونجا آگهی‌ کار میذارن البته این سامانه فقط برای انجام کارهای فریلنسری نیست آگهی‌هایی که نیاز به انجام حضوری هم داشته باشن گذاشته میشه اونجا.

ای بابا 😔 یکی هست که می گه تو خونه داره فریلنسری ۱۳ تومن درمیاره.یعنی شناخته شده این آدم و به ...

خب اونا تو سایت‌های مختلف مربوط به این کار عضو هستن و پروژهای مختلف قبول میکنن فقط یک پروژه ندارن که. مثلا یکی از سایت‌هایی که من میشناسم آگهی‌های مربوط به فریلنسری هم توش قرار میدم سایت کارسپاری هست که شرایط خاصی هم برای ثبت نام نداره 

سلام برای  گرفتن پروژه‌ و انجام کار به صورت فریلنسری میتونید توی سامانه کارسپاری عضو بشید افراد ...

ممنونم عزیزم بابت راهنمایی 

حتما سر می زنم