فریلنسرها چطوری پروژه می گیرن و تو خونه انجام می دن؟ سایتا رو بلدم..ولی چطوری می تونن از بین اون همه آدم پروژه رو برنده بشن و درآمد داشته باشن تو خونه؟
من عضوشم.بیشتر مفت کاریه.انقدرررر باید کم پیشنهاد بدی که کارفرما قبولت کنه.ده درصدشم سایت برمیداره برای خودش.اگر کارفرما راضی باشه انتهای کار تایید رو بزنه پولت برات واریز میشه در غیر اینصورت میره داوری و...
ای بابا 😔 یکی هست که می گه تو خونه داره فریلنسری ۱۳ تومن درمیاره.یعنی شناخته شده این آدم و به ...
خب من تازه کار فریلنسر هستم.معمارم هستم.فریلنسر زیاد هست و احتمال گرفتن پروژه کم.والا انقدرررر باید کم قیمت پیشنهاد بدی تا پذیرفته بشی که گاهی که کار میگیرم حس میکنم بیگاری و دور از جونت حمالیه
سلام برای گرفتن پروژه و انجام کار به صورت فریلنسری میتونید توی سامانه کارسپاری عضو بشید افراد مختلف اونجا آگهی کار میذارن البته این سامانه فقط برای انجام کارهای فریلنسری نیست آگهیهایی که نیاز به انجام حضوری هم داشته باشن گذاشته میشه اونجا.
ای بابا 😔 یکی هست که می گه تو خونه داره فریلنسری ۱۳ تومن درمیاره.یعنی شناخته شده این آدم و به ...
خب اونا تو سایتهای مختلف مربوط به این کار عضو هستن و پروژهای مختلف قبول میکنن فقط یک پروژه ندارن که. مثلا یکی از سایتهایی که من میشناسم آگهیهای مربوط به فریلنسری هم توش قرار میدم سایت کارسپاری هست که شرایط خاصی هم برای ثبت نام نداره