2777
2789
عنوان

آیسان چه فرقی داشت با اون دختر

2488 بازدید | 51 پست

اول بگم فوش ندید فقط میخام  از بازی چرخ روزگار بگم ...

آیسان دختری که از زنجان میان تهران زندگی کنن و مدل میشه. 

از شانس خوبش عکاس دوست صمیمی رضاگلزار در میاد. گلزار توی ایسنتا عکسهای آیسانو میبینه و از دوستش پرس جو میکنه که این دختر کیه. و ازش میخاد قراری ترتیب بده تا همدیگرو ببین.( اینارو از شبکه خبر خوندم. )

گلزار شاید به مزاق خیلیا همچین مالی به نظر نیاد. اما ته واقعیت اینه که این اقا دو دهه سوپر استار سینمای ایران بوده و خوشتیپ و پولدار و مشهورِ. کیسی که آرزو و خیال خیلی از ما دختراس... 

نمیدونم آیسان چطوری متوجه شد گلزار داره میره دیدنش... اصلا بهش خبر دادن یا نه یه روز رفت دفتر عکاسی و با دیدن گلزار سورپرایز شد...

یا که نه شب قبلش باهاش هماهنگ کردن و گفتن گلزار میخاد تورو ببینه.ِ..

اما میدونم حس و حال آیسان توی اون لحظات و توی اون روزها خیلی خیلی خوش بوده ...  و حالش وقتی خوش تر شد که گلزار سر حرفش موند و عقدش کرد حالی که خیلیامون خریدارشیم... 

دشمن به شاد نشد

و اما...

...

اما از بازی روزگار برا یه عده دیگه میخام بگم 

اون دختر و دخترایی که مثل آیسان یا اومدن تهران یا ساکن تهران بودن ... به هوای مدل شدن و بازیگر شدن و رسیدن به خوشبختی به هر دری زدن...

اما شانس باهاشون یار نبود... 

یا اون دخترایی که توی همون دفتر عکاسی مورد تجاوز قرار گرفتن و برای همیشه پرونده خوشبختیشون بسته شد...

یا اونایی که گرفتار بازیگر و سلبریتایی نامرد شدن و بعد بازیچه قرار گرفتن و دشمن شاد شدن و دنیای قشنگشون برای همیشه از هم پاشید... 

یه لحظه فکر کنید اگه عکاس آیسان یه نامرد بود که همونجا نجابت آیسانو زیر سوال برده برد... یا که نه حس طمع و حسادتش گل میکرد و میگفت رضا این دخترِ بدرد تو نمیخوره بیخیال داداش چیزهایی هست که میدونم 😒 مثل خیلی وقتا که زیر آب یه دختر زده میشه. 

یا اصلا عکاس دوست گلزار از آب در نمیومد..

شانس شاید نام دیگه ای از خدا باشه.

عجب بازی داره روزگار ...

یکی رو اینطور سربلند یکی رو اونطور سرشکسته...

الهی این چرخش روزگار به کامتون باشه و مثل آیسان و آیسانها غافلگیر بشین از خوشبختی که ناگهان درب خونتونو میزنه 

خداییش کاری ندارم ازش اصلا خوشم هم نمیاد ولی اینهمه انرژی منفی برای زوجی که تازه زندگی رو شروع کردن خجالت داره . اون اگه آیسان رو هم نمی‌گرفت اینهایی که براش غش و ضعف هم میکنند نمی‌گرفت . برای هم خوب بخواین تا اثرش  به خودتون هم برگرده .

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من اصلا از طرز تفکر و حرف زدن گلزار خوشم نمیاد قشنگ از بالا به پایین نگاه میکنه

آدم اگه واقعا پر باشه از درون متواضع است

اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️

چقدر حرفات حق بود 🥺🧡

م‍‌ث‍‌ل‍‌ا #م‍‌ام‍‌ا‍‌ن‍‌م داد ب‍‌زن‍‌ه ب‍‌گ‍ع.. خ‍‌اک ن‍‌ری‍‌زی‍‌ن روش دخترم از #ت‍‌اری‍‌ک‍‌ی م‍‌ی‍‌ت‍‌‍‌ر‍س‍‍ع...🖤.... #اح‍‌م‍‌ق م‍‌ا ب‍‌ودی‍‌م ،ک‌‍ہ ب‍‌ی م‍‌ع‍‌رف‍‌ت‍‌ی م‍‍‌ی‍‌دی‍‌دم و ب‍‌ازم م‍‌ع‍‌رف‍‌ت ب‍‌ه خ‍‌رج م‍‌ی‍‌دادی‍‌م🥺🌑... ح‍‌س اون #ص‍‌یگ‍‌ار ب‍‌یچ‍‌اره‌ا‍ی ‍رو ‍دارم ‍ ‍کہ‍ همہ‍ ج‍‌ا ح‍‌رف از #ت‍‌رک‌ک‍‌ردن‍‌شہ‍...!🖤🙃...دیدید چه زود فراموش میشید؟حالا بخوابید:)🖤... ﺍﮔﻪ ﺩﯾﺪﯼ ﮐﺴﯽ ﺍﺻﻼ ﺍﺷﮏﺑﻪ ﭼﺸﻤﺎﺵ ﻧﻤﯿﺎﺩ ، ﺑﺪﻭﻥﺧﯿﻠﯽ " ﺗﻮو ﺩﺍﺭﻩ"! ﺍﮔﻪ ﺩﯾﺪﯼ ﮐﺴﯽ ﺯﯾﺎﺩ ﻣﯿﺨﻨﺪﻩ ،ﺑﺪﻭﻥ " خییییییلی ﺯﺧﻢ ﺧﻮﺭﺩﻩ "...ﺍﮔﻪ ﺩﯾﺪﯼ ﮐﺴﯽ ﺑﻪ همه ﭼﯿﺰﺑﯽ ﺗﻮجهه ، ﺑﺪﻭﻥ" ﺯﻣﺎﻧﯽ ، ﺯﯾﺎﺩﻩ ﺍﺯ ﺣﺪ ، ﻋﺎﺷﻖ ﺑﻮﺩﻩ "...ﺍﮔﻪ ﺩﯾﺪﯼ ﮐﺴﯽ توو ﺍﺣﻮﺍﻝ ﭘﺮﺳﯽ،ﻫﯽ ﻣﯿﮕﻪ: ﺷُﮑـــﺮﺑﺪ ﻧﯿﺴﺘﻢ ، ﺑﺪﻭﻥ " ﺩوﺭﻭﻍ ﻣﯿﮕﻪ ،ﻧﻪ ﺣﺎﻟﺶ ﺧﻮﺑﻪ  ﻧﻪ "ﺭﻭﺯﮔﺎﺭﺵ "...ﺍﮔﻪ ﺩﯾﺪﯼ ﮐﺴﯽ ﺧﯿﻠﯽﻓﯿﻠﻢ ﻧﮕﺎﻩ ﻣﯿﮑﻨﻪ ، ﺑﺪﻭﻥ" ﺍﺯ ﻧﻈﺮ ﻋﺎﻃﻔﯽ ، ﮐﻤﺒﻮﺩ ﺩﺍﺭﻩ "...ﺍﮔﻪ ﺩﯾﺪﯼ ﮐﺴﯽ ﺯﯾﺎﺩ ﺁﻫﻨﮓﮔﻮﺵ ﻣﯿﮑﻨﻪ ، ﺑﺪﻭﻥ" ﺩﺭﺩﻫﺎﺷﻮ ، ﺧــِــــیـﻠﯿﻬﺎ نمی فهمن "...ﺍﮔﻪ ﺩﯾﺪﯼ ﮐﺴﯽ ﺧﻮﺩﺷﻮ ﺍﺯ ﺩﯾﺪﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﻗﺎﯾﻢ ﻣﯿﮑﻨﻪ،ﺑﺪﻭﻥ " ﺍﺯ ﺧــِــــــــیلیا ﺿﺮﺑﻪ ﺧﻮﺭﺩﻩ "...اگه ديدى کسى زيادميخوابه،بدون"خيلى تنهاست"...ﻣﺎ ﺧﯿﻠﯽ ﭼﯿﺰﻫﺎ ﻣﯿﺒﯿﻨﯿﻢ ،ﻭﻟـــﯽ ﺗﻮﺟﻪ ﻧﻤﯿﮑﻨﯿﻢ...🖤🌒.... بغضم را چکیدم؛ قلبم را قورت دادم؛ اشکهایم را خندیدم؛ نفرتم را فروبردم؛ احساس قربانی شده را دفن کردم؛من ناگاه و بی هیچ نوایی در اندرونیِ پستوی افکار خودم تمام! 🙃🖤

خدا بخواد یکی و بالا ببره کل کره زمین علیهش باشن میبره 

منظورم زن گلزار نیستا  یه مثال بود فقط .

این به ذهنم رسید    

بین کسی که دوستتون داره وکسی که دوسش دارین، اونیکه دوستتون داره رو انتخاب کنین❤️توی خونه مادرشوهر اگه مجبور شدین کار کنین طوری کار کنین که کار نکردنتون و ترجیح بدن🤪به جاری زیاد محل ندین باهاشم درددل نکنین .در مورد مسائل خانوادگی بین خانواده شوهرحرفی نزنین 👊خودتون و خاکی نشون ندین چون ممکنه آسفالتتون کنن😂من خواهرتونم جاریتون یا خواهر شوهرتون نیستم پس هروقت پست گذاشتم تو تاپیکتون با لحن خواهرتون بخونین نه خواهرشوهرتون😃🤨