2777
2789

سلام دوستان نزدیک دوماهه یکی از اقوام شوهرم واسم مزاحمت ایجاد میکنه از طریق تلفن و یا پیامک نمیدونم چیکار کنم از ترس به کسی نگفتم شوهرم بفهمه واویلا میشه کلا با خانوادش قطع رابطه میکنه بعدشم من مقصر میدونن

عروس دریایی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتی یکبارم جواب نده من همیشه نادیده میگیرم میرن گم و گور میشن

خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی  کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت

به هیچ عنوان جوابشو نده . حتی فحش هم نده . کلا بذارش رو بلک لیست حتی جواب پیامک در حد یک کلمه هم نده . یا خططو عوض کن . تا ی مدت کلا بیخیال میشه طرف . اگه هم توی جمع دیدیش سعی کن دور باشی ازش تا میتونی اصلا تنها نباش باهاش فقط کسی کنارت باشه . خودش سرد میشه ول میکنه