اردک_تک_تک_تک_اردک مدیر عضویت: 1402/02/07 تعداد پست: 984 عنوان تخمین کنکور | مشاهده متن کامل بحث + 1111 بازدید | 40 پست سلام سلامازمون جامع که میدم درصدام تقریبا اینهزیست 75ریاضی 60فیزیک 90شیمی 60زمین 45منطقه یک تقریبا چه رتبه ای میارهمعدل هم تقریبا 18/5 1402/03/20 | 19:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
paradox_003 عضویت: 1401/10/27 تعداد پست: 852 مامایی رو ادامه میدادی کم کم وارد بخش زیبایی میشدی پارسال اوردم نرفتم گفتم من نخونده مامایی اوردم میخونم پزشکی میارم حالا در انتظارم پزشکی بیارم
اردک_تک_تک_تک_اردک مدیر استارتر عضویت: 1402/02/07 تعداد پست: 984 اگه درصدات اینه احتمال داره جز نفرات برتر بشی...تخمین رتبه زد بین 1 تا 45 😶من برم به ادامه برسمهدف اولم پزشکی بود بعد شد منطقه یکحالا هم شده فقط تهران حالا هم اینجوری شد رتبه یکپله پله پدرم در اومده به اینجا رسیدم🙂
negarm_ عضویت: 1402/02/30 تعداد پست: 83 😶من برم به ادامه برسم هدف اولم پزشکی بود بعد شد منطقه یک حالا هم شده فقط تهران حالا ... ایول بت ی تلنگر به مام بزن من کسی هستم که هستم نه کسی که تو فکر می کنی و نه کسی که تو می خواهی من باشم. من منم.
اردک_تک_تک_تک_اردک مدیر استارتر عضویت: 1402/02/07 تعداد پست: 984 شیمی رو میگی طریقه ازمون دادنت چطوریه اول سوالای متن رو میزنم بعد که تموم شد میرم هرکدوم از مسئله ها که راحت تره رو میزنم بر میگردم فیزیک اگه چیزی مونده میزنم دوباره میام سختای شیمی رو تا وقت تموم بشه حل میکنم چون سرعتم تو فیزیک بالاست وقت کم نمیارم
simsimboofay عضویت: 1402/02/09 تعداد پست: 5317 اول سوالای متن رو میزنم بعد که تموم شد میرم هرکدوم از مسئله ها که راحت تره رو میزنم بر میگردم ... اها پس تو از فیزیک شروع میکنی؟ من فیزیکم خوبه ولی چون شیمیم ضعیفه مشاورم و حتی معلم فیزیکم بهم گفتن اول فیزیک بزن اما وقتی شیمی میزنم کلا 25 دقیقه اینطورا برای فیزیکم میمومنه و توی این تایم میتونم 50 درصد اینطورا بزنم
اردک_تک_تک_تک_اردک مدیر استارتر عضویت: 1402/02/07 تعداد پست: 984 ایول بت ی تلنگر به مام بزن به بعدش فک کن که قراره تموم تابستونو بدون هیچ تست و درسی فقط خوش بگذرونی
negarm_ عضویت: 1402/02/30 تعداد پست: 83 به بعدش فک کن که قراره تموم تابستونو بدون هیچ تست و درسی فقط خوش بگذرونی الان نزدیک کنکور جوری شده قوی ترین جملات انگیزشی رو من اثر نداره من کسی هستم که هستم نه کسی که تو فکر می کنی و نه کسی که تو می خواهی من باشم. من منم.
اردک_تک_تک_تک_اردک مدیر استارتر عضویت: 1402/02/07 تعداد پست: 984 اها پس تو از فیزیک شروع میکنی؟ من فیزیکم خوبه ولی چون شیمیم ضعیفه مشاورم و حتی معلم فیزیکم به ... اره از فیزیک شروع میکنم قرار نیست نقطه ضعفت رو بیست روزه به قوت تبدیل کنی سعی کن تو اونی که خوبی بالا بزنی
negarm_ عضویت: 1402/02/30 تعداد پست: 83 الان داری جمع بندی انجام میدی؟ من کسی هستم که هستم نه کسی که تو فکر می کنی و نه کسی که تو می خواهی من باشم. من منم.
simsimboofay عضویت: 1402/02/09 تعداد پست: 5317 اره از فیزیک شروع میکنم قرار نیست نقطه ضعفت رو بیست روزه به قوت تبدیل کنی سعی کن تو اونی که خ ... مرسی از راهنماییت
اردک_تک_تک_تک_اردک مدیر استارتر عضویت: 1402/02/07 تعداد پست: 984 الان داری جمع بندی انجام میدی؟ آره هر روز یه شبیه ساز میزنم با تحلیل باقی وقت کتاب تست مبحثی نمیزنم چون ارزش هر تست ازمون جامع و کنکورای سالای پیش هزاربرابره سوالای مبحثیه
zahraaakhanooom عضویت: 1400/05/20 تعداد پست: 4765 آره هر روز یه شبیه ساز میزنم با تحلیل باقی وقت کتاب تست مبحثی نمیزنم چون ارزش هر تست ازمون جا ... روش تست زدنت تو هر درس بگو؟