2777
2789
عنوان

شوهر الکلی بیاین یه دقه توروخدا

3248 بازدید | 36 پست

من خطقرمزم مشروب اینابود روز خواستگاری بهشم گفتم گفت نه نیستم 

الان فهمیدم عروسیا میخوره در حد مست نه ولی میخورده قایمکی الان فهمیدم داغونممم ازش متنفر شدم نمیتونم ببخشمش خودش میگه ببخش تموم کن دیگه نمیخورم فلان ولی باور ندارم دیگه  نمیتونم اعتماد کنم بهش بعداز کجا معلوم نره بخوره یا دیگه حتی اعتماد ندارم ازکجا معلوم خیانت نکرده یا در اینده نکنه بهم 

کلی بدبختی کشیدم ازش اول میگفت دوسم نداره بعد بچه ننه بودنش فحاش بودنش دست بزن داشتنش داد میزنه همش منت تخقیر و توهین ام داره دادگاه هم رفتیم چندسال پیش سیگارم هفته ایی یکی دونخ ام میکشه قلیونم جمعشن میکشه به من گفته بود هیچکدوم انجام نمیده 

۱۰ سالم اختلاف سنی داریم 

اخلاق خوبش کاریه قهر بکن نیست  وضع مالیشم بد نیست ولی پول زیاد نمیده ماهی ۷۵۰ اینا گاهی خرید میکنم پولشو میده لباس اینا 

الان من چه کنم دیگه تحمل ندارم هم دروغ گو بودنش هم مشروبش تازه میرفتیم برا بچه دار شدن که نابودم کرد 

من ادم مذهبی نیستم زیاد ولی متنفرم از مشروب 

تازه مثلا نماز روزه ام میگیره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر منم مراسما همشون میخورن هیچوقتم از خودش بیخود نمیشه خیلی عادیه 

چرا تو عروسی هامون اصلا ندیدم عروسی کدوم آستانه که مشروبم میدن؟

یکی نزد حکیمی آمد و گفت: خبر داری فلانی درباره‌ات چه‌قدر غیبت و بدگویی کرده؟حکیم با تبسم گفت: او تیری را به سویم پرتاب کرد که به من نرسید؛ تو چرا آن تیر را از زمین برداشتی و در قلبم فرو کردی؟ .  امام زمان نمیخوای بیای؟ بیا دیگه :)خدا شکرت بابت همه نعمتات دوست دارم  
بااین همه وجنات واخلاقای قشنگش بچه هم میخاستی.؟؟

چه کنم وقتی خانواده میگن زندگی کن فلان مجبور به زندگی 

من دیگه شوقی برا بچه ندارم ولی این ول کن نیست همش میگه بچه بیاد بچه بیاریم خوب میشه فلان 

دست بزن ترک کرده ولی بقیه مشکلات داره

چرا تو عروسی هامون اصلا ندیدم عروسی کدوم آستانه که مشروبم میدن؟

خودشون میخرن عروسی نزدیک مثلا پسرخاله هاش اینا هستن عروسیم ک الان اصلا نی چندسال یباره ...اخلاقای بد هم نداره همسرم 

🧿🧿 الهی برقصاند خدا بساز دلت جهانت را 🧿🧿
چه کنم وقتی خانواده میگن زندگی کن فلان مجبور به زندگی  من دیگه شوقی برا بچه ندارم ولی این ول ک ...

عزیزم اولنش که شمابایدبراخودت زندگی کنی نه خانواده.بعدشم خواهشن بااینهنه مشکلاتت که داری تواین همه اذیت شدنات پای یه موجودبیگناه دیگه روبه زندگیت بازنکن.ادم جاومکانش خوب نباشه حتی گربه هم براخودش نمیگیره میگه جاندارم زبون بسته اذیت میشه گناه داره.بچه که دیگه اصلا.