2777
2789

یه خانواده گرم و حامی داشته باشه 

یه عشق دو طرفه پاک و با تعهد تو زندگیش

یه شغل خوب که عاشقش باشه و مفید باشه واسه جامعه اش 

یه قلب معنوی که فقط دنیا رو نبینه 

و برای آخرتم گام برداره

لطفا یه صلوات واسه رسیدنم به پزشکی و ناجی بودنم تو این راه بفرست اگه راضی بودی ♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من هر وقت که شب با خیال راحت سرتو گذاشتی رو بالش اونوخت خوشبختی🥲

خداوندا دستهایم خالی است و دلم غرق در آرزوها! یا با قدرت بی‌کرانت دستانم را توانا گردان یا دلم را از آرزوهای دست نیافتنی خالی کن... کوروش کبیر

یه دوست دارم یه خونواده کم جمعیت و بابای خوب و باغیرت داره، وضع مالیشونم اوکیه، همه چی دارن، خونه ماشین ویلا، یه دوست پسر داره اونم مثل باباش خیلی مهربون و دست و دل باز گفته خونه و ماشین و عروسی و نصف جهیزیه و هزار تا چیز با خودمه!

به نظرم خوشبخته چون من نه پدر خوبی داشتم الانم شوهرم عین بابام ادم به درد نخوریه

فرد سلامت و خیلی پولدارکه در ارامش کامل از نظر شغلی و خانوادگی زندگی میکنه و هرچی رو که اراده میکنه بتونه تهیه کنه چون ممکنه پول داشته باشی اما خواسته هاتو مجبور باشی براورده نکنی و در ضمن اطرافیان هم در سطح مالی فرهنگی و ارامش مشابه باشن که هیچکس غبطتو نخوره

💜💜💜

هیچ‌مریضی نداره 

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

خوشبختی ای که میشه خودمون تو زندگی بدست بیاریم،بدون پارتی بازی،بدون پول،بدون کمک ؛

این هستش که از درون آرامش داشته باشیم و به خدا اطمینان 

خوشبختی بزرگی دارم 🤩

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

ما فقیریم  خوشبختی یعنی داشتن ثروت و پول زیاد برای اونی که پول نداره خونه بخره پول همه چیزه برا اونی که پول نداره بچش رو ببره دکتر پول همه چیزه برا اونی که چون هزینه  پرداخت تعمیرات ماشینشون رو ندارن و همچنان تو تعمیرگاه مونده پول همه چیزه!برا اون محصلی که خرج تحصیل نداره پول همه چیزه ...

دوست دارم تو سایت با هم دوست باشیم 🤝اگه کمکی ازم برمیاد برا کسی انجام بدم !✌️عاشق اون کاربر هایی هستم که به نظر هم احترام میزارن💜!از اون کاربر هایی که مدام درباره هم قضاوت میکنن متنفرم💩😡!اصلا خوشم نمیاد کسی تو تاپیک من چله و زیارت عاشورا و کسب و کار بدون اجازه تبلیغ کنه یا بحث تاپیک رو به هرنحوی منحرف کنه که از اخر دعوا شه 😑😡با این که مهربونم 😌به وقتش خیلی ناراحت میشم 😏.....این پیغام جدی میباشد و در صورت رعایت نکردن برخورد جدی می‌شود 👿😈

ذهنی که زیبا فکر کنه حسود نباسه ، عقده نداشته باشه بدی نکنه چه به خودش چه به تگران زن گی راحتی داره حالا البته پول داشتن هم کمک میکنه به بهتر زندگی کردن البته اگه اون پول از راه درستش اومده باشه

شب‌هایی در زندگی‌ام بود که خیال می‌کردم تا صبح، زیر انبوهِ رنج متلاشی خواهم شد،                 اما صبح شد..