2777
2789
عنوان

بیاید یه داستان بگم براتون .

332 بازدید | 25 پست

من بچه بودم یه عروسی دعوت شدیم 

یه دختره با سن بالا از فامیلای دور مامانم ازدواج کرده بود.(ازینایی بود که همه در مورد ازدواج نکردنش حرف میزدن مسخرش میکردن)

دختره زن یه شوهری شده بود که زنش زنده بود و بیمار . 

بعد شب عقدیش یادمه خیلی خوشحال بودو اینا ولی همه خیلیی پشت سرش حرف میزدن البته من بچه بودم اینارو الان که بزرگ شدم فهمیدم .

بعد امروز فهمیدم این خانم با شوهرش رفتن سفر خارجی ، از مامانم پرسیدم مامان خانم اول اون اقا چیشد 

گفت خانمش شب عروسیشون فوت کرده دق کرده 😭😭

بنظرتون عاقبت این زن و شوهر به خیر میشه؟

از وقتی فهمیدم حالم بده🥺

نظرتون چیه:)

مولانا میگه که :یک روز میرسه گلهایی که گفتی باز نمیشه، باز میشن..غمی که گفتی هرگز نمیره، میره...زمانی که گفتی نمیگذره، میگذره...زندگی یه رازه که …اول شکر، بعد صبر و در آخر باید باور کرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازلحاظ خدا گناهی نکرده اقا.حالا شکستن دل خانمش بحث جداست 

اتفاقا بنظرم از نظر خدا گناهکاره که خانم بیمارشو ول کرده و عروسی گرفته چطور دلش اومده اینطوری ثابت کرده زنشو فقط از لحاظ جنسی میخواسته .

مولانا میگه که :یک روز میرسه گلهایی که گفتی باز نمیشه، باز میشن..غمی که گفتی هرگز نمیره، میره...زمانی که گفتی نمیگذره، میگذره...زندگی یه رازه که …اول شکر، بعد صبر و در آخر باید باور کرد
الان زندگی خانم جدیده چطوره؟بچه دارم شدن؟

خیلی خوبه . بچه دار نشدن آقا خودش کلی بچه داره از زن اول که با زن دوم خیلی رابطشون بده

در مورد زندگی دیگران فقط سکوت کن. ناعافل یهو ادم توی اون وضعیتی قرار میگیره که سرزنش کرده خدای نکرده ...

من قضاوتی نکردم فقط دل سوز اون خانمیم که شب ازدواج مجدد شوهرش از غصه دق کرده :))

اتفاقا بنظرم از نظر خدا گناهکاره که خانم بیمارشو ول کرده و عروسی گرفته چطور دلش اومده اینطوری ثابت ک ...

شاید سالم هم بود همینکاررو میکرد.سخته ولی شاید اون اقا هم نیاز به غذا ...داشت چون زن مریض شه زندگی فلج میشه.چمیدونم قضاوت نکنیم

شاید سالم هم بود همینکاررو میکرد.سخته ولی شاید اون اقا هم نیاز به غذا ...داشت چون زن مریض شه زندگی ف ...

اتفاقا بنظرم بیایم خودمونو بذاریم جای خانم اول اقا 

که بیمار باشیم و از طرفی همه دارن تدارک عروسی مجدد شوهرمونو میچینن 

خیلی وحشتناکه بنظرم:)))هیچ زنی حقش این نیست