2777
2789
عنوان

مادرانی که در شیردهی تجربه دارن لطف کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 1663 بازدید | 54 پست
شبها شیرم خوبه تا صبح شیر خودمو میدم راحت میخوابه صبح کم میشه البته من الان فقط روزی یکبار یا دوبار شیرخشک میدم
تحولات بزرگ در زندگی نیاز همه ماست برای دریافت انرژی و آرامش درون tel: @jadoogareshq

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اگه میگی بعدش شیرخشک بخوره گریه نمیکنه معل.مه سیر نمیشه دیگه.چرا میگید شیرخشکو از سرش بندازه یعنی بچه گرسنه بمونه بهتره؟؟شیر مادر بهترینه درست ولی باید سیر بشه .دکتر من گفت ده دقیقه از هر سینت بهش بده بعدش شیرخشک بهش بده اینطوری هرچی شیر تو سینه بوده را خورده بعدش مقداری که نیاز داره شیرخشک میخوره.در ضمن من سر شیشه گرفتم مشابه سینه مادر الان بچم سه ماه و نیمشه شیشه دیگه نمیگیره تو خواب بهش میدم ولی سینه را خوب میکگیره
اللهم صل علی محمد وآل محمد
پر میشه بعد شمردم هر سینه حدود صدتایی مک میزنه فوری خالی میشه بازم گریه شصت تا یا سی، سی سی هم شیرخشک میده روش بعد لالا
تحولات بزرگ در زندگی نیاز همه ماست برای دریافت انرژی و آرامش درون tel: @jadoogareshq
حتما شیر خشک میدم تا وقتی گرسنه است بچه زبون بسته برا تعصب گشنه نمیگذارمچون وقتی میخوابه مشخصه گرسنه است اگر دلش درد کنه اصلا سینه و شیشه نمیگیره بیتابی میکنه کلا
گنجشک جون به نظرت چرا شیرم کم میشه؟ شیر خشک واقعا بد نیست نمیدونم چرا بعضی ها تعصب دارن روش
من سر پسرم ذلیل واقعی شدم تا دوسال بسکه دم به دم و گاه و بی گاه شیر دادم تا صبح ده بار بیدار میشد سینم شده بود پستونک یه بیرون میخواستم برم نمیشد چون شیر خودمو میدادم شیر خودمم دوشیده نمیشد
الان وقتی میبینم شیرم سیرش نمیکنه و شیر خشک هم هست یه اطمینان خلطر دارم حداقل بچم گرسنه نمیمونه ضمن اینکه وقتی شیر خودمو میدم مدفوع زیاد نداره شاید روزی یکبار که مشخصه شیرم کافی نیست شیر خشک میدم سریع شکمش کار میکنه راحت میشه نفخاشم بیرون میاد