2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیر

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   
نمیدونم آخه خوندم سر بچه بیاد پایین وارد لگن میشه بعد کانال زایمان و این چیزا

نه بابا منم همین بودم یک روز قبل تایم طبیعیم سز شدم والا ولش میکردی میخواست ده روز دیگه م همونجا بمونه

😂

ببین بخدا الان راحتی بیاد قشنگ یه ماه بیداری کم کم من تا یه ماه باورت نمیشه پلک رو هم نذاشتم تا ۸_۹ ماهم مثل موبایلی که باتریش خرابه مدام به شارژر وصله به سینم وصل بود دیوونه داشتم میشدم چون هم کولیک هم رفلاکس شدید معده و مری داشت ینی جا داشت خودم برش میگردوندم تودلم 

ببین بخدا الان راحتی بیاد قشنگ یه ماه بیداری کم کم من تا یه ماه باورت نمیشه پلک رو هم نذاشتم تا ۸_۹ ...

منکه خسته شدم از بارداری افسردگی هم گرفتم یه روز میخوامش ی روز نه دلم میخواد زود بگذره  دنیا بیاد 

منکه خسته شدم از بارداری افسردگی هم گرفتم یه روز میخوامش ی روز نه دلم میخواد زود بگذره  دنیا بی ...

هورمونات بهم ریخته س تا چند وقت بعد زایمانم همینی با همسرت هماهنگ باش حداقل درک کنه این روزا رو باهم خوب باشید ایشالا نی نیت سالم بدنیا بیاد ذوقشو کنین انقدر عاشقش بشی که از خودتم بیشتر بخوایش وایسا ببین فقط.

سعی کن انقدر اروم باشی که بچت اروم باشه تا بعد با کولیکو رفلاکس دمارت در نیاد زنی میگیرهدها اول اخ اما سریعو راحت میگذرونه اگه اروم‌باشی تو بارداری خنکیم تا میتونی بخور مثل عرق کاسنی و خیار که زردی نگیره نینیت