2777
2789
عنوان

همکارم بهم ی چیزی گفت خیلی بدم اومد ازش

| مشاهده متن کامل بحث + 717 بازدید | 46 پست
خخخخخخخخععععععلی ادم مزخرفی بوده اصلا حساس نیستی بیشعوری از ایشونه 

خیلی دلم شکست خییلی نزدیک بود یهوگریم بگیره ولی بازم ب روی خودم نیاوردم درصورتیکع خودش طلاق گرفتع خوب بود منم بهش تیکع مینداختم؟

یک نفرپیش فلک ریش گروبگذارد بلکه دست ازسرآزردن مابردارد♥

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

قطع رابطه کن باهاش دیگ نگاشم نکن  ببخشید ولی شعور نداره

رییسم امروز گفت چرا باهاش قهری؟چرا بچگانه رفتارمیکنی درصورتیکه اونه ک اذیتم میکنه همش پشتش میکرد بمن مینشست وغیره....

خب به همکارش چا ربطی داره تازه به ازدواج ربطش بده؟

اره دیگه کار همکارش زشت بود ب اون چ ربطی داره هرکی یه شکلیه دیگه

من همیشه خواب تورا میبینم ...و تورا به آغوش میگیرم... اگر مادر نمیشوم این همه احساس م
خیلی دلم شکست خییلی نزدیک بود یهوگریم بگیره ولی بازم ب روی خودم نیاوردم درصورتیکع خودش طلاق گرفتع خو ...

اصلا خودتو تا حد اون پایین نیار ارتباطت فقط در حد سلام و خدافس باشه

🥰در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام نکن🥰
خیلی دلم شکست خییلی نزدیک بود یهوگریم بگیره ولی بازم ب روی خودم نیاوردم درصورتیکع خودش طلاق گرفتع خو ...

اون بنده خدا عقده داره بگو آدم دستش تو جیب خودش باش بهتر از شوهر کردن .اگه بخوای مثل خودش باشی باید بگی دوشیزه بودن بهتر از مطلقه بودن  اه چه حرف بدی زدم 

رییسم امروز گفت چرا باهاش قهری؟چرا بچگانه رفتارمیکنی درصورتیکه اونه ک اذیتم میکنه همش پشتش میکرد بمن ...

بهش میگفتی ک رفتار همکارت زننده س!

آیتکم "army" گر بشکند من زاده شود دیگری....

بگو تو هم انگار روابط زناشوییت خیلی عمیق بوده مغزت تکون خورده شر و ور زیاد میگی

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
چرا نریدی بهش؟؟

من اینجور مواقع استرس میگیرم نمیدونم چی بگم فقط گفتم نه اتفاقاکودک درونم فعاله بعدشم این چیزایی گفتی منم اتفاقاهمین نظر رو درباره خودت داشتم

ببین گلم اتفاقا گاهی آدم باااید برخلاف میل باطنیش جواب گستاخی دیگران رو بده تا برای همیشه حد و حدود خودشون رو بدونن و قبل از حرف زدن فکر کنن من حق دارم در مورد فلان مورد نظر بدم یا نه اصلا به من مربوط میشه یا نه و اینکه چقدر ممکنه یه حرف دل طرف مقابلم رو بشکنه 

آدمها را مثل گلها برای ماندن کنار خودتان خشک نکنید به آدمها اجازه زندگی بدهید
قهر چیه من بودم جرش میدادم  خودش چن سالشه شوهرکرده؟

طلاق گرفته من مثل اون بی شخصیت نیستم دل کسی بشکونم