2777
2789
عنوان

شوهرم میگه خانوادشو دعوت کنیم..

| مشاهده متن کامل بحث + 909 بازدید | 25 پست
خیلی

اصلا عادتش نده که خانواده خودتو دعوت کردی اونام بیان، چون بد عادت میشه و هیچ وقت خانوادت راحت نیستن، من خانواده خودمو میگم حتما باید پدر نادرش هم بیان بعد خانواده من معذب میشن

اصلا عادتش نده که خانواده خودتو دعوت کردی اونام بیان، چون بد عادت میشه و هیچ وقت خانوادت راحت نیستن، ...

ن جدا جدا دعوت کردم

ولی میگه بازم خانوادشو دعوت کنم

در صورتی ک اونا پاگشا نکردن

به خواهر و مادر این زندگی سلام ویژه‌ای دارم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن جدا جدا دعوت کردم ولی میگه بازم خانوادشو دعوت کنم در صورتی ک اونا پاگشا نکردن

نه عزیزم، دیگه بسه چه خبره، سمت ما هیچ کس دعوتی نمیره خونه تازه عروس دو ماد تا چهار پنج ماه، فقط دعوتشون میکنن

اره بگو چون میشه عادت برای شوهرت و خانوادش که همش تلپ بشن خونه شما و سرویس بدی بهشون 

اخه فک کن

۳،۴روز بعد عروسی گفت دعوت کنیم😐دعوت کردم

بازم میگه دعوت کنیم

مستاجر هم هستیم

بعد هر مهمونی ک بگیریم انقد تجملاتیش میکنه

نمیدونم میوه توت فرنگی،شاه توت و زردآلو و هلو موز 😐

چند جور سالاد و کوفت

خب ی ذره فکر جیبت هم باش 

بعد جالبه شب هم نگهشون میداره 😐

اخه فک کن ۳،۴روز بعد عروسی گفت دعوت کنیم😐دعوت کردم بازم میگه دعوت کنیم مستاجر هم هستیم بعد هر م ...

اونا چقدر بی ملاحظه هستن که میمونن شب هم!!!! منم نزدیک دوسال ازدواج کردم حق داری وسیله ها و خونه زندگیت نو و تمیز ادم حیفیش میاد به این زودی نوییشون بره 

اصلا خونه تازه عروس تا یکسال نباید رفت اونم اگه مادرش براش عیدی یا شب چله بیاره میرن همه نه مهمونی بده که !!!!! شوهرت جوگیره باهاش جدی و با ارامش صحبت کن  

اونا چقدر بی ملاحظه هستن که میمونن شب هم!!!! منم نزدیک دوسال ازدواج کردم حق داری وسیله ها و خونه زند ...

حتماا باید برخورد کنم

هنوز ۱ماه نیست عروسی کردم 

اصلا عادتش نده که خانواده خودتو دعوت کردی اونام بیان، چون بد عادت میشه و هیچ وقت خانوادت راحت نیستن، ...

مادرشوهر منم این توقع نابجا رو همیشه ازم داشت.چندباری دعوت کردم ولی دیگه زیر بار نرفتم.حتی تو روم گفت خانوادتو جدا دعوت میکنی که واسه شون تدارکات آنچنانی ببینی  آخه یه آدم چقدر میتونه پر رو باشه.