2777
2789

امروز قرار بود بعداز هفت هشت ماه دادگاه ورفت وامد بریم واسه طلاق ولی صبحش دفتر داره زنگ زد که شوهرت گفته چن روز دیگه صبر کن..دو روزه یه ریز پیام میده.خواهش والتماس میکنه😢از زجر کشیدنش نارحتم  درسته درحقم خییییلی بدی کرده ولی چون مریضه دست خودش نیست دلم براش میسوزه.خیلی براش دعا کردم بتونه تحمل کنه .کاش مریض نبود کاش مشکلشو قبول میکرد ودرمان میکرد کاش میشد رو قولش حساب کرد.8 سال بااین وعده وعیدا خامم کرد.خدایا کمکم کن راحت شم زودتر.تاپیک قبلیام راجبش توضییح  دادم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر معتاد فایده نداره  اگر میخواست خوب بشه تا حالا شده بود  لطفا به آدم معتاد نگید مریض& ...

راس میگه معتاد که مریض نیست کاملا همه چی دست خودشه

مریضی دست خود آدم نیست ولی رفتن به سمت اعتیاد کاملا اختیاری هستش

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

اگ بدرد نمیخوره دلتو سنگ کن خودتو نجات بده  اعصاب خردی و جوش ب مرور مریضت میکنه

ببین همین کارو کردم  از زجر کشیدنش نارحتم ولی توی تصمیمم تاثیر نداره.ترسم از اینه مبادا پشیمون بشه .چون خودش درخواست طلاق کرده