2777
2789
عنوان

بیایین همتون لطفا

57 بازدید | 7 پست

دندون عقل اولش ک میکشه درد دارم ولی کلن دندون عقلم سالمه ولی درد میکنه حالا میخام برم عکس ک بعد بکشه بد نیست چون درد میکنه بی حسی بزنه؟ بگین 😭

زورم نمیرسه فراموشت کنم فقط میخام عادت کنم که نیستی..🌒 کاربر __btsarmy__ هستم که تعلیقم کردن :)🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی نوشتی؟  خب بی حسی میزنن قبل کشیدن در هر صورت

خب دندونم درد داره بد نیس؟ 

زورم نمیرسه فراموشت کنم فقط میخام عادت کنم که نیستی..🌒 کاربر __btsarmy__ هستم که تعلیقم کردن :)🖤
خب دندونم درد داره بد نیس؟ 

معمولا وقتی میخوان عصب کشی کنن اگه درد زیاد باشه میگن اول قرص بخور تا عفونت خشک شه ، حالا برا کشیدن نمیدونم دیگه ، به دکتر بگو  نترس، ولی من زیاد دیدم با دردم کشیدن دندونو

معمولا وقتی میخوان عصب کشی کنن اگه درد زیاد باشه میگن اول قرص بخور تا عفونت خشک شه ، حالا برا کشیدن ...

خب بعد بی حس میشه؟؟؟؟ از این میترسم 💔