2777
2789

دیشب خواب دیدم ینفر با یع میله آهنی محکم زد تو سر بابام و از سر بابام خون بیرون میومد.. انگار بابامو کشت🥲

الان میفهمم ک بابا بزرگم دیشب فوت کرده..

و هیچکس ب من هیچیی نگفته .. امروز با پیام تسلیت ینفر، یع بوهایی بردم و از زیر زبون زن داییم کشیدم بیرون.. ولی نمیتونم ب روم بیارم ک خبر دارم.. چون اگه مامانم بفهمه زن داییم بهم گفته ناراحتی بینشون پیش میاد ..

بابابزرگ مهربونم مرده و من نمیتونم اینو باورش کنممممم😭😭😭😭

أللّٰهُم کَمَا حَسَّنْتَ خَلْقی، فَحَسِّنْ خُلُقِی←بارالٰها! همان‌گونه که آفرینشم را نیکو کردی، اخلاق مرا نیکو بگردان ..🌱🤍✨

اخههههه چراااا ..😭😭😭

اون ک جوون و سرحال بود.. اون ک حالش خووب بوددد😭😭💔

أللّٰهُم کَمَا حَسَّنْتَ خَلْقی، فَحَسِّنْ خُلُقِی←بارالٰها! همان‌گونه که آفرینشم را نیکو کردی، اخلاق مرا نیکو بگردان ..🌱🤍✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تسلیت میگم گلم😔

«پرسیدند:آیا‌ او را در حدِ مرگ دوست داری؟        گفتم:بالای قبرم از او صحبت کن و ببین چطور مرا زنده می کند...🌱🤍»                                                                «چگونه می‌شود به شاخه‌ی شکسته فَهماند که باد عذر خواهی کرده است...؟❤️‍🩹»                                                    #محمود_درویش🌱💎

تسلیت میگم عزیزم چه سخته اینجوری اگه بریزی تو خودت

اونا فکر میکنن دارن باهات مهربونی میکنن ولی بدتر دارن بهت اسیب میرسونن

بگو یه دوستام اعلامیه دیده و بهم تسلیت گفته

الهی به امید خودت...