2777
2789
عنوان

یک سکه مهریه

47 بازدید | 6 پست

به نظرتون یک سکه مهریه و حق اشتغال و تحصیل خوبه؟ اینم بگم من شیرازم و اگر ازدواج کنم باید مشهد زندگی کنم . خانواده شوهرمم خیلی خوب هستن و با شوهرمم ۱۰ سال دوست بودم خودم ۲۸ سالمه و شوهرم ۲۹ 

نه

حق اشتغال و تحصیل که وظیفشه بده بهت

حداقل ۱۱۴ تا

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

مهریت کمه 

حداقل بکن ۵ تا سکه 

ولی بازم مهریه تضمین خوشبختی نیس

میشه برای‌ حل مشکلاتم یک‌صلوات مهمونم کنیدمهربونا؟!❤👇👇👇دوستان هر مشاوره اشتبـــاه ما ممکنه باعث پاشیـــده شدن یک زندگــــی بشه...💔  باعث خونه خــــراب شدن یه خانــــواده بشه...💔  چقدر خوبه قبـــل حرف زدن، کمــــی فکر کنیم...👌  هیچ زندگییی گـل و بـلبـل و بــی مشـــکل نیــست...  یادمون باشه کسی رو یک طرفه قضـــاوت نکینم ، و تا عزیزی  از مشــــکل خانوادگیش گفت فــــوری طلاق طلاق نکنیم.. وقتی از اونـــور قضیـه بی خبـریم💔                                                                                                                     این تاپیک رو بخونید♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در برابر حق اشتغال و تحصیل نه

ولی در برابر حق طلاق و حضانت بچه اره می ارزه

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

نه ببین سکه برای خدایی نکرده طلاق نیست

با قوانین ایران سکه گاهی نجات دهنده اس

هر سنی باشی همسرت فوت کنه اگر پدرشوهر زنده باشه راحت میتونه از خونه بندازه بیرون چون بیشتر ارث میبره!

حتی مورد بوده پسرها به مادر فشار آوردن که خونه رو بفروشه چون سهمشان بیشتره تا مادر!

در این مواقع مهریه اجرا بگذارن الویت با مهریه هیت

اینجا ایرانه

بعدم ببخشید شما۲۸ سالته

حق تحصیل به چه دردت میخوره اخه؟😐

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.