2777
2789

میتونم بپرسم شما که روی بعصی مطالب اینقدر حساس هستید وتذکر میدید یا قطع کاربری و... چرا در مقابل تاپیکهایی که بشدت اختلاف میندازه و نفرت پراکنی میکنه بی تفاوتید ؟مثلا هدف از تاپیک یزدیها پولدارترن یا اصفهانیها چیه ؟ جز اختلاف انداختن چه نتیجه ای داره  نتیجه هم کلی کامنت توهین ودعوا هست ،مثلاشما توی ی خانواده بگید بین دوتا بچه بزرگره خوشگل تره یا کوچیکه وساعتها هم سر این موصوع بحث کنید بعد ببینید چه دعوا ونفرتی بین اون دوتا بچه پیش میاد ،یا همینجا ی نطر خواهی کنید بین فلان وبهمان قومیت کدوم مهمان نوازتره تا ببینید چه دعوایی درست میشه ،جسارت نمیکنم ولی فکر نمیکنید در مورد این تاپیکها هم کمی باید عکس العمل نشون بدید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو خانواده من نمیگن بزرگه بهتره یا کوچیکه ؟ 

میگن بزرگه خیلییییییی بهتر از کوچیکه اس 

بعد میگن شما دو خواهر با هم دوست باشید خواهرها باید با هم مهربون باشین.

گاهی مادر و خواهر آدم میتونن  خیر خواه ک نباشند ...بدترین دشمن آدم هم باشند...... بر عکس همه نی نی سایت ب من کمک کرد اینحا برا من درس زندگی بود مه مغزی داشتم و خوندن نظرات کاربرا مه رو محو کرد کم کم بوس ب همه خانوم گلای اینجا.

دیروز یه خانم درباره مشهدیا تاپیک زده بود درکمال وقاحت هر صفتی ام بهشون نسبت داد بعد تازه جالب بود میگفت بی فرهنگن 🤣🤲هرچی ام گزارش زدم هیچ تاثیری نکرد خود استارترش معلوم بود یکی بود که یه پسر مشهدی گولش زده حالا اومده کل مشهدیا رو به رگبار ببنده 🤣🤲بعد ادم بی فرهنگ اون ادم که توهین میکنه وقتی سوخته یا یه ملتی که تو یه شهرن و نمیدونن حتی طرف از کجا سوخته 😐😐😐😐

🜲 هیچکس نمیتونه دری رو برات ببنده🜲 که خدا برات بازش کرده باشه...🤎👑👸
تو خانواده من نمیگن بزرگه بهتره یا کوچیکه ؟  میگن بزرگه خیلییییییی بهتر از کوچیکه اس  بع ...

متاسفانه ببین با اعتماد بنفس ی دختر ورابطه بیت دو ۷واهر چه میکنن 

کاش ی روزی فر هنگمون خیییلی بهتر بشه  

🤣🚶‍♀️جالب بود دوسه تا مشهدیام اومده بودن میگفتن اره ما خودمون با خودمون وصلت نمیکنیم ازبس بدیم و میخندیدن 😐🚶‍♀️سطح سایت تو این مدل تاپیکا تازه مشخص میشه 

🜲 هیچکس نمیتونه دری رو برات ببنده🜲 که خدا برات بازش کرده باشه...🤎👑👸