2777
2789
عنوان

گنجشک

114 بازدید | 8 پست

ممکنه فوری کمک کنید 

یه گنجشک توی حیاط خونمون پیدا کردیم که مادرش نیست 

چطوری بهش غذا بدیم 

تازه به دنیا اومده 

بیرون بذاریمش گربه میخورتش،چیکار کنم زنده بمونه؟

چه مهربون🥲

کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید ریز ریز ریز کنین بزارید دهنش و حتی شنیدم بجویید بعد بزارید دهنش

البته بازم بزنم نت ببین چه چیزایی میشه بهش داد

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️

دهنشو باز کن ، ۱۰تا ۱۰تا ارزن بریز دهنش ، بعد که سیر شد با نصف سرنگ اب بده . ۱۰ روزه بزرگ میشه . واینکه دهنشونو باز نمیکنن ، بزرور باز کن ولی مواظب باش نشکنه . نون و‌اینا هم نده .

روز خوش 🌷

اگه چشماش باز نشده بهش تخم مرغ ابپز بده البته تیکه های خیلی خیلی ریز که خفه نشه میتونی سرلاک هم بدی 

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»

ارد نخودچی رو با آب قاطی کن مثل ماست بشه ، بعد با سرنگ بهش آروم آروم غذا بده ، یهو فشار ندی سرنگ رو بچه خفه شه! اگر خیلی بچه س بهش هر یه ربع یه ربع غذا بده 

برای جاشم یه جای کفش پیدا کن داخل پارچه بذار حیوون رو بزار داخلش 

روی در کفش هم سوراخ سوراخ کن ک بتونه نفس بکشه 

بعد جعبه رو یه جای آروم و تاریک بزار 

عزیزم بیارش تو خونه که گربه نخورتش

یه ظرفی بردار توش پنبه و دستمال بزار و جوجه رو بزار روی اون

جلوی باد کولر نباشه

بهش اگه میتونی تخم مرغ آب پز بده

سعی کن بهش چیزایی بدی که روغن و ادویه نداشته باشن

هر دوساعت باید بهش اندازه ی دو تا نخود غذا بدی

بعد غذا دادن هم با سرنگ بدون سوزن آب رو قطره قطره بریز تو دهنش چند قطره

مرسی که مراقبشی خدا خیرت بده