2777
2789
عنوان

شیر بریده شده

| مشاهده متن کامل بحث + 1847 بازدید | 23 پست
بابا پنیر رو با شیر سالم میجوشونن میبره چون سرکه میزنن شیر فاسد فاسده باید بریزی دور بره مسمومیت با ...

بله این دوستمون درست میگه ، مسمومیت با شیر خیلی بده در حدی که می تونه آدمو بکشه .

درضمن شیر می خری  تو طرف در بسته نگهدار ، کنارش خیار سبز اینا نزار چون با هم در تضاد هست و فاسد می کنه .

قسم به روزی که دلت را می شکنند و جز خدا مرهمی نیست .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فاسد نشده .ترش شده ...شیر ترش شده هم یه سری کاربردهایی داره ...من باهاش پنیر درست کردم ولی خب خوشم ن ...

اصلا بو و مزش عوض نشده

باهاش کارامل درست کردم😑الان کارامله خرابه؟

عاقل تر از آنیم که دیوانه نباشیم...
اصلا بو و مزش عوض نشده باهاش کارامل درست کردم😑الان کارامله خرابه؟

واقعیتش چون نمیدونم نمیتونم راهنمایی کنم ...ولی خب میدونم که فاسد نیست ....چون من با همین شیر ترش شده پنیر درست کردم و کامل خوردمش و هیچی هم نشدم ....شما هم کارامل رو بخور نهایتش مزه اش رو دوست نداری دیگه ....و دیگه نمیخوری ....

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........
واقعیتش چون نمیدونم نمیتونم راهنمایی کنم ...ولی خب میدونم که فاسد نیست ....چون من با همین شیر ترش شد ...

ممنونم عزیزم بابت راهنماییت

شیر فاسد با شیر ترش شده خیلی فرق داره ...شیر فاسد رنگش عوض میشه .طعمش عوض میشه و بوی بدی میده ...اما شیر ترش شده حتی شاید طعم و رنگش هم تغییر نکنه و تنها با جوشوندن میتونیم بفهمیم که ترش شده ...

شیر فاسد که تکلیفش مشخصه ..باید کامل دور ریخته بشه ...

اما شیر ترش شده کاربرد داره و میشه ازش استفاده کرد .

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........
شیر فاسد با شیر ترش شده خیلی فرق داره ...شیر فاسد رنگش عوض میشه .طعمش عوض میشه و بوی بدی میده ...اما ...

پس این ترش شده فاسد نشده چون اصلا طعم و مزه ی بدی نداره ممنونم عزیزم خیالمو راحت کردی

بابا پنیر رو با شیر سالم میجوشونن میبره چون سرکه میزنن شیر فاسد فاسده باید بریزی دور بره مسمومیت با ...

عزیزم شیر فاسد باترش فرق داره شیر فاسد کلا طعمش فرق میکنه میگه ازش چشیدم 

همین پنیرپیتزا که کارخونه هادرست میکنن 

از شیری که ترش میشه نمیتونن محصولاتی مثل ماست درست کنن پنیر پیتزاش میکنن من خودم هفته قبل ۶کیلو شیر گرفتم موقع جوشیدن بریده شد سرکه زدم پنیر شد خوردیمش