2777
2789
عنوان

امروز تولدمه

2106 بازدید | 14 پست

امروز تولدمه 

دیشب تا ساعت ده شب تو خونه تنها بودم اول گفتم خودم برای خودم تولد بگیرم اهنگ گذاشتم دهه شصتی رقصیدم کلی سعی کردم حالم خوب بشه 

دیدم نه ساعت ده شد هیشکی نیست بابام ظهر اومد خونه گفت عقد پسر دوستمه من میرم 

مامانمم ظهر گفت میرم خونه مامانم موهامو رنگ کنم 

داداشمم گفت میرم کتابخونه 😐

نگو رفته بودن منو سوپرایز کنن 

ساعت ده عصبی و جنگی زنگ زدم داداشم گفتم لااقل تو کدوم گوری هستی 

گف درو وا کن... 

درو باز کردم یه عالم ادم جلو در بودن😂

خلاصه سوپرازم کردن بابام بهم به جعبه بزرگ کادو داد با سختی کاغذ کدورو باز کردم دیدم یه جعبه کادو شده کوچیک دیگه توش هست😂اونو باز کردم دیدم ایفون چهااردههه🤣چنان جیغی زدم که فقط پریدم بغل بابام😆حالا قبلش بابام گفت صبر کن الان میام شیش روز پیش تولد مامانمم بود که بابام براش طلا خریده بود یه دفعه یه ایفون دوازده از تو کیفش دراورد 😍برای مامانم بود مامانم هی میگف گوشی من خیلی مدلش پایینه میرم بیرون روم نمیشه دستم باشه😂 خلاصه کلی سوپرایز شدیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکتون باشه 

صد و‌بیستساله بشین زیر سایه پر مهر خانواده 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

تا به حال نشده روز تولدت خبر مرگ دوتا از اعضای خانوادت به گوشت برسه 

دیگه هر سال تولدت میرسه انگار اونروز تنهایی و شمع کیکتو باید سر قبرش فوت کنی 😞

دیگه تولد برات معنی نمیده 

باید تولد هشتاد سالگی روحتو بگیری که چروک برداشته