2777
2789

بهترين سريال با زبان انگليسي امريكايي كه ديدين چي بُوده ؟( هر ژانري )

خودم :

لاست ( علمي تخيلي)

فرينج ( علمي تخيلي)

سوتز ( تا فصل چهارش فوق العاده بُود بهدش سقوط ازاد متاسفانه)

بركينگ بد ( خيلي دارك ولي بسيار خوش ساخت )

لوسيفر ( فانتزي ) نقطه ي قوتش بازي فوق العاده ي بازيگر لوسيفر بُود ، نقش اول زنش هم دوست داشتم از اين عشوه هاي الكي و طنازي هاي تو ذوق زننده نداشت ، ساده و خانوم بُود ولي داستان خيلي معمولي بُود 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹

فرندز رو يه فصل ديدم فقط براي زبان خوبه حوصلم رو سربرد نميدونم چرا اينقدر طرفذار داره موضوعي نداره به اون صورت 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واااي بريكينگ بد و لاست رو ديدم چند بار. عالي بودن. 

تو ژانر طنز اگه مي پسندي فرندز و آشنايي با مادر رو ببين حتما. 

Desperate housewives هم عااااليه. 

Being human  هم خيلي قشنگه. خون آشاميه. من خودم اين ژانر رو دوست ندارم ولي اين سريال قشنگ بود. 

واااي بريكينگ بد و لاست رو ديدم چند بار. عالي بودن.  تو ژانر طنز اگه مي پسندي فرندز و آشنايي ب ...

آشنايي با مادر رو ديدم اما معمولي بُود به نظرم 

تو اينايي كه گفتي being human رو نديدم ميبينم حتما مرسي 

بازی تاج و تخت. This is us Black mirror دوست نابغه من Outlander

This is us رو ديدم فوق العاده بُود به نظرم 

بقيه رو ميذارم تو ليست مرسي

لاست فقط اوایلش خوب بود آخرشم که افتضاح شد تخیلی دوست داری خاندان اژدها و گات رو ببین سی هم بنظرم پ ...

لاست خاص بُود به نظزم آخرشم يكم گنگ بُود اما يه جورايي اينقدر مسير باهاشون خوش گذشت مقصد قابل چشم پوشي بود😅

تو سريالهاي كه خيلي ديذم تعريف ميكن يكي تو ژانر سفر در زمان،  دارك رو خيلي شنيدم ولي خيليييي ولي من بدم اومد ، خيلي سطحي بُود نگاهش به سفر در زمان و آخرشم پوچ ! خيلي هم كشدار بُود 

يكي وست ورلد رو كه اصلا وسط فصل دوم كات كردم ، كلا فقط ل .خ .ت بودن هيچي براي ارائه نداشت ، و بسيار هم حوصله سر بر