2777
2789

چند باری رفتم دکتر ولی گفت سالمه قرص عفونت ایتا هم داد خوردم اما تغییری حس نکردم حالا امروز میخام برم عکس بگیرم که ببینه دکتره تا بکشه بنظرتون از چیه؟؟؟ چرا درد میکنه من مامانم سرطان سینه داشته خیلی میترسم نکنه منم... 😔💔هر چی میشه میترسم کسی بوده اینجوری باشه دندونش؟ 

زورم نمیرسه فراموشت کنم فقط میخام عادت کنم که نیستی..🌒 کاربر __btsarmy__ هستم که تعلیقم کردن :)🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دندون عقلو باید کشید

خب چرا درد میکنه سالمه 😭درد نداره میترسم بکشم درد از جا دیگ باشه یا ن برا همونه

زورم نمیرسه فراموشت کنم فقط میخام عادت کنم که نیستی..🌒 کاربر __btsarmy__ هستم که تعلیقم کردن :)🖤
دندون عقل من سالم بود ولی دندون پزشکم کشید میگن دندون عقل رو باید بکشیم

درد اینا نداشتی؟؟؟ 

نه .اصلا نمی دونستم اون ته دندون دارم    

مال من خیلی درد میکنه انقد ک دارم دیونه میشم 

خب خودت میدونی از دندونته یا جای دیگه😑

نه چون مامانم اینجور شده ترس باهامه دندونم ک طرف دندونم درد میکنه ولی دکتر گفت شاید از جا دیگ 💔

خب چرا درد میکنه سالمه 😭درد نداره میترسم بکشم درد از جا دیگ باشه یا ن برا همونه

تو دهنت مگه احساس درد نداری 

چطور میگی از یجا دیگس؟؟

درکل اگه دندون عقلت سالمه هم باید بکشی ب دندونهای دیگت فشار میاد نامرتب میشن

قربونت برم دندون عقل كه ربطي به سرطان سينه نداره.  برو بكشش توجه هم نكن كه سالمه يا نه. اين دن ...

آخه میگم نکنه عفونت داخلی کرده باشه ولی دکتر گفت عفونت نکرده 😭

تو دهنت مگه احساس درد نداری  چطور میگی از یجا دیگس؟؟ درکل اگه دندون عقلت سالمه هم باید بکشی ب ...

چرا خیلی درد دارم خیلی میزنه به سرم و چشم