2777
2789
عنوان

رفتیم خواستگاری

177 بازدید | 12 پست

چند روز پیش برا داداشم رفتیم خواستگاری؛  همکارش بود بهش معرفی کرده بودن همه چیزش عالی بود بد جور به دلمون نشست گفتیم خداروشکر بالاخره مورد خوب پیدا کردیم راحت شدیم خانواده تحصیل کرده دختره قیافش خوب خونه زندگیشون خوب 

خیلی خوشحال شدیم تااینکه رفتن تو اتاق صحبت کنن دختره به داداشم گفته یه مریضی پوستی دارم که سیستم ایمنی به رنگدانه های پوست حمله میکنه 

خوشحال و شاد برمی گشتیم که اینو داداشم گفت انگار آب یخ ریختن رو سرمون 

میدونستم ما اینقد شانس نداریم😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهم دل برادرته 

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!

ولی خب اگه ژنتیکی باشه منتقل میشه 

ولی این روزا کی سالمه؟! 

آدما یا مشکل روانی دارن یا جسمی 

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!
تو آشناها مورد اینجوری داشتید؟ 

ما تو آشناهامون اون قدر همه از هم دوریم که همه چی مون از هم مخفی هس و راستش نمی دونم 

عزیزم تاجایی ک من میدونم این بیماری مشکل خاصی ایجادنمیکنه و بهشون ی قرصی میدن ک کلاپوستشون یکرنگ بشه بازم شمای تحقیق راجب بیماری بکنین

چنان تنهایه تنهایم که انگارنیستم باخود...