2777
2789

شوهرم تو شرکت کار میکنه با اینکه کارگر ساده س تو همچی شرکت دخالت میکنه همچیی هاااااا انگار به کارش بیشتر من تعهد داره

شرط ازداجم این بود که آرامش داشته باشم و از کارای شرکت بکشه بیرون

ولی واقعا اذیتم میکنه همیشه با تلفن صحبت میکنه

یه چهره اجتماعی خوبی داره

الان میخوام بهش بگم انتقالی بگیره ولی خونوادم تو این شهرن 

مادرشوهرم هم تنها تو خونه زندگی میکنه 

من چکار کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خوب ایشون برای رفاه شما تلاش میکنند خوبه ک همسرتون به شغلش متعهده بنظر من بجای عوض کردن همسر و محل زندگیت خودت و تعغییر بده ب خودت برس برو باشگاه گردش فیلم ببین هر چقد از مردا دور تر باشی گرایش شون برای بودن باهات بیشتز میشه و خودش میاد سمتت

طی شدایام برومندی ما در سختی/همچو آن دانه ک در زیر قدم سبز شود
واااااا بخاطر تو از کارش دست بکشه؟ یکم منطقی باش مرد بدون کار نمیتونه تورو هم روانی میکنه کشیدم ...

ببین عزیزم کارش یه بخش دیگه س اون آمار تمام بخشا رو داره

من میگم سرش تو کار خودش باشه نه که کلا بیکار شه

عزیزم خوب ایشون برای رفاه شما تلاش میکنند خوبه ک همسرتون به شغلش متعهده بنظر من بجای عوض کردن همسر و محل زندگیت خودت و تعغییر بده ب خودت برس برو باشگاه گردش فیلم ببین هر چقد از مردا دور تر باشی گرایش شون برای بودن باهات بیشتز میشه و خودش میاد سمتت

طی شدایام برومندی ما در سختی/همچو آن دانه ک در زیر قدم سبز شود
ببین عزیزم کارش یه بخش دیگه س اون آمار تمام بخشا رو داره من میگم سرش تو کار خودش باشه نه که کلا بیک ...

شاید نیاز باشه واقعا

اگه نداره ک تقصیر اونه

منم کلید شرکت دست اون بود

میگفتم نکن مسئولیت داره

اخر سر با اردنگی بیرونش کردن بخاطر فروش سوالای راهنمایی رانندگی منم باهاش دست داشتم ک البته سرم کلاه گذاشت تقصیر منم بود ک نگفتم برا چی سوالارو درست کنم😂

بدو بدو کردیم دنبالش تا کار براش جور کردیم الان میگه رابطه تموم ک دارم رو مخش کار میکنم برگرده

عزیزم خوب ایشون برای رفاه شما تلاش میکنند خوبه ک همسرتون به شغلش متعهده بنظر من بجای عوض کردن همسر و ...

از دوران مجردی مطالبه گر بوده به خاطر همین شرط گذاشتم براش

ولی درست گفتی من اگه کار کنم و دور ورش زیاد نباشم و بیکار نباشم واسه خودم بهتره خیلی احساس تنهایی میکنم وقتی میاد خونه هم درباره شرکت و کارای بقیه حرف میزنه