2777
2789
عنوان

کی دندون مصنوعی گذاشته؟؟

1986 بازدید | 21 پست

خانمها خواهرم میخاد فقط فک پایینشو دندون مصنوعی بذاره ایمپلنت خیلی گرونه مجبور شده مصنوعی بذاره چه جوریه چقدر زمان میبره تا بذاره؟کرج کسی جایی میشناسه که کارش خوب باشه؟خواهرم ۴۰سالشه میخام خیلی تابلو نشه مصنوعی هست

وای ۴۰ خیلی زوده واسه مصنوعی

یه وقت متحرک نزاره هااااااااااا

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی بگردم😢. انشاللا که براش یه جوری درست کنن طبیعی ب نظر بیاد. لعنت بر همه باعث و بانیان این شرایط که کاری کردن یه زن جوون بره دنبال دندون مصنوعی

آدما ازت میپرسن شغلت چیه تا به اندازه درآمدی که داری بهت احترام بذارن...

مگه غیرمتحرکم هست؟چجوریه

فکر کنم چسبی هم باشه ایناییکه یه دونه ایه 

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
وای ۴۰ خیلی زوده واسه مصنوعی یه وقت متحرک نزاره هااااااااااا

وقتی ایمپلنت نمیتونه کنه بهترین راه همین مصنوعیه چون هرچی جای دندون خالی بمونه لثه میره پایین تر

یه ازمون مهم دارم خودم کاربریمو بستم 😎 سراپا اگر زرد و پژمرده ایم     ولی دل به  پاییز  نسپرده ایم 😌😌.    «ناصر عبداللهی»
وقتی ایمپلنت نمیتونه کنه بهترین راه همین مصنوعیه چون هرچی جای دندون خالی بمونه لثه میره پایین تر

نه منظورم این بود متحرک نباشه 

ازونا که با ی پیچ میکنن تو لثه؟

ن پیچی نیست من تقریبا شیش تا گذاشتم چند ساله فقط توی اون قالب یه مواد میزنه بعد میذاره روی لثت یحوری میچسبه انگار دندونای خودته هیچ پیچ ومهره نذاشت

مجبوره متحرک بذاره چاره ای نیست هیچی پایین جز دوسه تا جلویی نداره اون دوسه تا هم خرابن وضع مالیش طور ...

بریدج بزاره البته اگه سه چهار تایی پایین داره که بقیه رو به اونها وصل کنه