نهالی__جون مدیر عضویت: 1402/01/19 تعداد پست: 729 عنوان حس ششمی بیاد😁 | مشاهده متن کامل بحث + 2851 بازدید | 450 پست اگه حس ششم قوی داری بگو من کی باردار میشم🥺🙏🏻😁 تا تو با منی زمانه با من است🌼🍓🌱 1402/03/20 | 00:45 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماهلیناممممممم عضویت: 1400/03/17 تعداد پست: 3394 چهار ماه دیگ سلام دوستم میشه بگی حست میگه من کی باردار میشم نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨👩👧👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم باردار شدم خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن
ماهلیناممممممم عضویت: 1400/03/17 تعداد پست: 3394 ۳تا۵ ماه دیگه سلام دوستم میشه منم بگی کی باردارمیشم...حست چی میگه نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨👩👧👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم باردار شدم خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن
_hana1 عضویت: 1400/02/22 تعداد پست: 4949 ۳تا۵ ماه دیگه قبول میشم اونیکه میخوام؟.دوستم داره بهم فکر میکنه؟ ای آنکه دوستت دارم اما ندارمت جایت همیشه در دل من درد میکند 🥲🥲🥲💔
a_i_d_e_n88 عضویت: 1402/03/19 تعداد پست: 1577 سلام دوستم میشه منم بگی کی باردارمیشم...حست چی میگه سلام عزیزم..نمیدونم شاید حدود ۴ تا ۸ ماه دیگه شایدم هم زودتر، حسم میگه😍❤️
a_i_d_e_n88 عضویت: 1402/03/19 تعداد پست: 1577 قبول میشم اونیکه میخوام؟.دوستم داره بهم فکر میکنه؟ قبول شدنت شاید قبول بشی بله.اره بهت فکر میکنه❤️
ماهلیناممممممم عضویت: 1400/03/17 تعداد پست: 3394 سلام عزیزم.. نمیدونم شاید حدود ۴ تا ۸ ماه دیگه شایدم هم زودتر، حسم میگه😍❤️ انشالله خدا از دل و زبونت بشنوه ممنونم ازت..چون سه سال منتظرم نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨👩👧👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم باردار شدم خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن
a_i_d_e_n88 عضویت: 1402/03/19 تعداد پست: 1577 انشالله خدا از دل و زبونت بشنوه ممنونم ازت..چون سه سال منتظرم فداتشمممم انشالله
mnbvgy عضویت: 1403/03/08 تعداد پست: 15219 سلام عزیزم.. نمیدونم شاید حدود ۴ تا ۸ ماه دیگه شایدم هم زودتر، حسم میگه😍❤️ دو روز دیگه ک میرم بیرون اتفاق نمیوفتع چه حسی بهش داری ؟
a_i_d_e_n88 عضویت: 1402/03/19 تعداد پست: 1577 دو روز دیگه ک میرم بیرون اتفاق نمیوفتع چه حسی بهش داری ؟ بجز خودت کسی خبر داره از اعضای خانوادت ک میری بیرون؟
نهالی__جون مدیر استارتر عضویت: 1402/01/19 تعداد پست: 729 چهار ماه دیگ سلام عزیزم خوبی؟ ببین حس ششمت برا من خیلی دقیق بودالان بهم بگو حالش خوب میشه یا نه؟ یه عزیزی دارم ک مریضه تا تو با منی زمانه با من است🌼🍓🌱